Torsdag 5/10

04 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen tar du tag i en arbetsuppgift som halkat efter. Det blir en bra och produktiv dag där du lär dig en massa nytt. Du samarbetar med en person som är väldigt driven. Trots att hen kan vara tröttsam så är hen väldigt bra för dig.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen tar du tag i en massa olika uppgifter. Det finns en risk att du kommer sent från jobbet för att du har så mycket som du vill hinna med. Försök att lägga upp arbetet smart så kommer det att gå bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är irriterad på en chef för att hen inte lyssnar. Varken du eller någon annan får en syl i vädret när hen sätter igång. Du har försökt att ventilera problemet med din chef, men eftersom hen inte lyssnar så leder de här diskussionerna ingen vart.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett väldigt gott humör Det mesta löper på precis så som du vill ha det. Du har bra flyt och du lyckas slippa en tråkig uppgifter. På kvällen får du ägna dig åt en hobby som du gillar tillsammans med en person som du tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att lyssna och lära. Det finns en massa information som du kan ta till dig av och det underlättar i alla möjliga sammanhang. Under eftermiddagen ska du inte falla för frestelsen och strunta i en rast för att tjäna några minuter. Du behöver ett break för att vil hjärnan lite.

Jungfru 23/8-22/9

Som det ser ut just nu så fungerar ditt liv inte alls så som du vill att det ska göra. Det finns för många om och men som du inte hunnit ta tag i efter sommaren. Idag är en bra dag att göra några av alla de punkter som du planerat att göra men inte hunnit med.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska irriterad på morgonen, men det går över när du väl kommit på plats på arbetet. Du behöver bara få lite lugn och ro så fungerar du alldeles utmärkt. En vän vill att ni ska ses efter jobbet, men du känner att du inte hinner just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig torsdag där du ägnar dig åt flera olika aktiviteter. Du hinner med saker som du måste göra, men du passar på att variera dem med lite nöje. Just nu är du väldigt intresserad av en person. Det kan vara att du är lite småkär, det kan också vara en person som fascinerar dig med sitt kunnande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på flera överraskningar så det gäller att vara beredd på allt. Under dagen får du en till synes oskyldig fråga av en kollega. Det ligger betydligt mer bakom den än du anar. Hen är väldigt nyfiken på dig, men vill inte verka för intresserad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du trött och orkar inte riktigt hänga med i dina kollegors raska tempo. Om du bara får vara lite ifred så piggnar du till, men risken är minimal eftersom så många vill umgås med dig just nu. Kvällen handlar om att lösa en konflikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig dag där fokus ligger på stora projekt i framtiden. Även om du planerar långt fram så är det viktigt att du samtidigt inte glömmer bort här och nu. Under kvällen får du höra något som gör dig väldigt förvånad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som vill visa vad du känner, men ibland låser det sig för dig. I de flesta sammanhang är du glad, utåtgående och rolig, men en person lyckas få dig att bli tillknäppt. Du vet inte vad den här personen gör med dig men varje gång ni ses så blir du tyst.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons