Fredag 6/10

06 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar för mycket ansvar just nu och det gör att du inte alltid får saker att fungera så bra. Undvik konflikter och ägna dig mer åt ditt. När det gäller en viss person vill du försöka att bli bättre vän med hen. På sista tiden har ni börjat glida isär.

Oxen 20/4-20/5

Du är oroad över framtiden. Just nu är det så mycket olika intriger som pågår på ditt arbete att du känner dig lite fundersam. Det handlar om att du inte riktigt är bekväm med denhär typen av intriger. Försök att håll dig utanför maktspelet. Kvällen handlar om en trevlig utflykt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner att du inte får det svar du vill ha fast du försöker att vara väldigt tydlig med vad du menar. Här är det inte ett missförstånd som är problemet. Din chef vill helt enkelt inte lyssna på vad du har att säga. Du måste hitta en annan metod för att nå fram.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant fredag där fokus ligger på att jobba hårt och inte fundera så mycket över framtiden. Just nu har du en hel del olika engagemang som upptar en hel del av din tid. Kvällen blir rolig och intim.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska kvick på att döma idag och det blir problem eftersom den person du bestämt dig för att döma ut visar sig vara väldigt effektiv och bra. Här gäller det att kunna svälja stoltheten och erkänna att du har haft fel. Kvällen blir underhållande och lättsam.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd för konflikter. I vissa sammanhang till och med välkomnar du dem eftersom de bidrar med variation i vardagen. Idag blir du ändå trött på en kollega som inte kan släppa det gamla utan måste älta och älta. Du tycker att hens gnat stör dig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation av alla slag. Det blir en rolig och stimulerande fredag där vänskap, kärlek och kanske lite flirt står på menyn. Som singel har du massor av möjligheter att träffa nya intressant bekantskaper.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir rolig men kanske inte riktigt så som du vill ha den. Det finns vissa konstellationer i din umgängeskrets som du inte är nöjd med och som du vill förändra. I övrigt en bra fredag där ekonomin styr.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket saker att göra så det gäller att du styr upp dagen så effektivt som möjligt. Under eftermiddagen och kvällen får du höra ett rykte beträffande arbetet som kan vara lite oroande. Det verkar som om det är stora förändringar på gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där du får mycket gjort på jobbet och dessutom en riktigt trevlig kväll med dina vänner. Under den här dagen får du flera fina komplimanger som du tar åt dig av. Kvällen handlar om en vänskap som börjar blir riktigt djup.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det viktigt att du behåller fokus genom hela dagen. Det finns så mycket som du vill komma ikapp med, samtidigt som du inte har tid att jobba över för att du planerat aktiviteter på kvällen. Det blir en lång och intensiv kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara ärlig mot dig själv just nu och det är inte till din fördel. Det vore bättre om du erkände dina känslor och tog tag i dem istället för att sopa dem under matten. Den enda som händer är att du blir lättretad eftersom det fullkomligen sjuder inom dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons