Lördag 7/10

07 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir ganska lugn. Du umgås med dina vänner och har trevligt även om det inte händer så mycket. Idag funderar du hel del på en hobby som du planerar att ta upp igen. Du känner ett stort tomrum efter att du slutade med den tidigare i år.

Oxen 20/4-20/5

Det är spänning på hög nivå och det blir en intressant dag där många av dina förhoppningar slår in. Vissa saker blir bättre än du förväntat dig och vissa inte lika bra. Det finns en nervositet hos dig som gör dagen lite jobbig mellan varven.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen kontaktar du en vän som du känner att du saknar. Hen glider undan dig när du vill träffas och du vet inte riktigt vad det är som har gått snett mellan er. Det handlar till viss del om du måste låta den här personen får lite mer utrymme.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det din dag på många sätt. Du får massor av uppmärksamhet och det tycker du är kul, men du skulle nöja dig med en person att umgås med om du fick välja. Du kommer på dig själv med att bli svartsjuk den här dagen, det är en ny känsla som du inte vet hur du ska hantera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara först på plats garanterar inte att du får din vilja igenom. Det finns andra som är lika starka som du är och som är ännu envisare. Det bästa du kan göra den här lördagen är att hitta kompromisser som fungerar för alla.

Jungfru 23/8-22/9

Idag handlar det bara om dig och om din förmåga att kunna tillgodogöra dig information. Du får en massa nyttig fakta av en vän, men om du inte kan omvandla det till något mer konkret så kommer det inte att hjälpa din situation. Här måste du tänka smart.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska framåt just nu och det är bra. Genom att tänka positivt så lyckas du med det mesta som du tar dig för. Under den här dagen verkar du umgås mycket med barn eller med djur. Kvällen blir trevlig, familjär och avslappnad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mycket kontakt med en vän som är bortrest den här dagen. Det handlar om att du vill får råd om en knepig situation och hen är den enda du litar på när det kommer till den här typen av delikata problem. Kvällen blir överraskande trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Visst kan du vara väldigt envis när du vill. Just nu influeras du av jord och då orkar du ta kamper på ett helt annat sätt än i vanliga fall. Det är din envishet som hjälper dig att lyckas med det mesta idag. Kvällen bjuder på socialt umgänge och en hel del skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen fokuserar du för att nå dina mål. Du tänker inte vila innan du fått som du vill och som Stenbock finns det få människor som kan vara mer målmedvetna än du. Den här dagen överträffar dina drömmar och kvällen handlar om att fira dina framgångar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att tänka på idag och du håller dig lite för dig själv. Det finns egentligen bara en person som du vill vara med och när du inte får tag på hen så trivs du lika bra på egen hand. Kvällen blir lång och väldigt prövande. Du tycks vara på väg någonstans.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du social och trevlig. Din humor tas emot med värme och du känner dig omtyckt. En bra dag för alla former av utomhusaktiviteter. Kvällen bjuder på varierande nöjen. Du njuter verkligen av att umgås med dina vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons