Söndag 8/10

08 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen har du möjlighet att resa iväg med familjen. Det blir en skön dag med mycket frisk luft och du fårchansen att rensa tankarna ordentligt. På eftermiddagen har du tät kontakt med en vän. Du trivs med att prata med den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på humör för att ta det lugnt och bara njuta. Du är tillsammans med din familj eller din respektive. Det blir en mysig dag där du får chansen att ventilera dina tankar med en mycket klok person. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du ganska trött och skulle helst av allt bara stanna i sängen, men ditt dåliga samvete får dig hälsa på en person som inte mår så bra. Du vet att du kommer att ångra dig om du stannar hemma. Kvällen blir väldigt lång och väldigt skön.

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar mycket över känslor idag, samtidigt som det verkar vara mycket fysisk aktivitet i ditt tecken. Det blir en kontrasternas dag med många skratt och en hel del allvar. Du får goda nyheter den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte förvånad om du blir kontaktat av en speciell person idag. Det är glädjande nyheter och du förtjänar dem verkligen. Kvällen bjuder på massor av skratt och massor av onyttigheter. Det här är ditt sätt att fira.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tänker du så praktiskt som bara en Jungfru kan göra. När din familj går bet på ett problem så hittar du inte bara en utan flera lösningar. Det här ger er en chans att välja och vraka på hur ni ska hantera situationen.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att acceptera att en person kan vara så skvallrig som en kollega eller granne visat sig vara. Att personer inte har mer integritet och finkänslighet förvånar dig. Nu vet du i alla fall vem du inte ska röja dina hemligheter för.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta ansvar för saker som du egentligen inte vill göra. Du är duktig på att undvika tråkiga saker, men idag tvingar du sig själv att vara fokuserad. När kvällen kommer är du mycket nöjd med din insats.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tänker du mycket på ett möte som du hade igår. Du inser att du saknat vissa personer väldigt mycket och det är på sätt och vis ditt eget fel att ni har glidit isär. Kanske är det på tiden att du gör något åt saken.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir inte lättsam för din del. Den handla om att träna stenhårt och om att visa upp sig i vissa sammanhang. Du får goda resultat och du får massor av beröm vilket gör dig stolt. Innan den här dagen är slut kommer du ha nått ett av dina stora mål det här året.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen ägnar du åt att göra nästan ingenting. Du njuter av att ta det lugnt och bara vara. Har du familj tillbringar du dagen med dem. På kvällen försöker du undvika en konflikt mellan två trötta och irriterade familjemedlemmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en period då mycket förändras omkring dig och det gäller att hänga med. Det händer mycket både i ditt privatliv och på jobbet. Den här dagen är en bra dag att fundera igenom livet och börja planera inför hösten och vintern.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons