Måndag 9/10

09 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndagen tvingar du dig själv att hålla ett rätt så högt tempo. Du vill hänga med på jobbet eftersom du känner att du blivit lämnad utanför den senaste tiden. En kollega beundrar din ihärdighet. Kvällen kretsar kring sport.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir stressig, särskilt innan lunch. Det finns flera saker du måste hinna med och du känner att tiden är knapp. Eftermiddagen tillbringar du med att ordna upp småfel och få en allmänöverblick över den kommande veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig ganska lynnig just nu. Ena dagen är allt på topp medan andra dagar så vill du bara gå hem och lägga dig. Den här måndagen är en bra dag då du känner dig full av energi och framtidshopp. Se upp så du inte gör av med för mycket pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intensiv måndag där du känner dig väldigt trött. Du hänger inte riktigt med på jobbet och det kan bero på att dina tankar är på annat håll. Det finns ett problem som du brottas med privat. Idag får du beröm för en uppgift som du gör och det ger dig energi resten av dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är envis och fylld av energisk energi. Dina kollegor blir trött bara av att höra alla planer som du har. Du kanske skulle lugna ned dig och ta en sak i taget istället för att starta upp så mycket samtidigt. Det gäller att ha koll med så många bollar i luften.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen handlar om att vara exakt. Uteslut inte några alternativ och ha hela tiden en backup plan redo. Om du är på tå så kommer det blir en bra och produktiv dag. Om du är för trött är risken stor att du missar flera viktiga punkter.

Vågen 23/9-22/10

Du tar vissa saker i egna händer i dag. Du har tröttnat på att olika personer hela tiden bromsar upp ett visst projekt så nu bestämer du dig för att göra något åt saken. I övrigt en social och trevlig dag där fokus ligger på detaljerna.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du bestämt dig för att vända en trend. Det har länge varit tal om en fest eller liknande och nu vill du få igång den diskussionen på allvar. Du har bestämt dig för att övertala en vän att hen ska ordna den här festen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag låter du dig lockas in i ett projekt som låter mer frestande än det är. Den som får med dig är bra på att marknadsföra sina idéer, inte lika bra på att genomför dem. Kvällen ägnar du åt vardagliga saker som har med hösten och hemmet att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött efter en lång helg, men humöret är ändå på topp. Det mesta går din väg i livet just nu, både när det gällerarbetet och privatlivet. Du når mål efter mål och du känner att du klarar nästan vad som helst. Som singel får du mycket uppmärksamhet idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Just idag är du ovanligt trött. Om du har möjlighet så borde du ta en sovmorgon, annars kan du försök att smita lite tidigare från jobbet idag. En konflikt mellan två vänner berör dig illa. Du försöker medla, men det är inte så enkelt.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att fokusera, men det kan vara svårt eftersom någon hela tiden pockar på din uppmärksamhet. Oavsett om det är medvetet eller omedvetet så får hen dig hela tiden att tappa koncentrationen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons