Tisdag 10/10

09 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och intensiv tisdag där du hinner med mycket på jobbet samtidigt som du är social med dina kollegor. Just nu är du väldigt populär. Du har många beundrare och du trivs bra med att vara omsvärmad.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant tisdag där du får höra saker som får dig att lyfta på ögonbrynen. Det här är inte vad du räknat med. Under eftermiddagen får du mycket gjort och en chef är inte sen att ge dig en komplimang för ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du undvika att gå i strid med en chef. Du kommer att förlora den här kampen och just nu är du ingen bra förlorare. Försök att hitta andra alternativ till den här konflikten. Om möjligt undvik din chef så mycket som möjligt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir förtrollande och kvällen ännu bättre. Du får vara med en person som alltid får dig att må bra. Du kan inte låta bli att charmas av hens sprudlande personlighet och häftiga humör. På många sätt är hen din raka motsats.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om siffror, något du påstår att du tycker är intressant men som du i själva verket avskyr. Du har svårt att acceptera att det finns saker som du varken tycker om eller är särskilt bra på. Du ger hellre ett sken av att kunna allt än att du fråga om hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte allt för grinig på en kollega som kommer sent. Alla kan göra ett misstag. Inte ens du själv är felfri. Under dagen får du en uppgift av en chef som visar sig vara betydligt mer krävande än du trodde från början.

Vågen 23/9-22/10

Saker går din väg idag och det är du tacksam för. Du känner dig lite hängig och orkar inte med motgångar just nu. En bra idé är att runda av tidigt och se till att kurera dig med varm soppa och en bra film. Slarva inte med sömnen, det är det som får ditt immunförsvar att kasta in handduken.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här tisdagen blir inte riktigt så som du hoppats. Du hade velat ha mer uppmärksamhet, men det är inte kring dig alla flockas utan kring en vän. Du borde vara lite mer med den här personen eftersom du trivs med hen och du får dessutom vara med om mycket kul när ni är tillsammans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en verklighetsflykt och det förtjänar du verkligen. Oavsett om du är ledig eller på jobbet så har du ingen normal dag. Det kan vara att du är på utbildning eller på en resa. Kvällen handlar om att skapa nya kontakter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt rolig tisdag som håller på väldigt länge. Du har fullt upp på jobbet, men tacka vare bra kollegor och lite samarbete som lyckas du med det mesta. På kvällen är det en gemensam aktivitet med vänner eller kollegor. Det innebär en del arbete men också mycket nöje.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Den blir inte riktigt lika intensiv som måndagen och den slutar i betydligt vettigare tid. Under eftermiddagen får du glädjande nyheter beträffande en resa. Kvällen handlar om att ta och ge information.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa planer för den här dagen, men det mesta blir lite annorlunda mot vad du tänkt dig. Egentligen är du förvånad över att en person som du inte känner så väl plötsligt nästlat sig in i er umgängeskrets och i allas era hjärtan. Idag får du oväntad närkontakt med den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons