Onsdag 11/10

11 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen tar tag i saker som har med arbetet och ekonomin att göra. Det blir en praktisk dag där siffrorna är i centrum för din uppmärksamhet. Det kanske inte låter så roligt, men du sparar till något speciellt och då är det bra att ha framförhållning.

Oxen 20/4-20/5

Inledningsvis blir onsdagen väldigt mysig och familjär. Du jobbar med praktiska uppgifter och du får ovanligt mycket utrymme för din kreativitet. Idag är en chef sjuk på jobbet och du får möjlighet att ta mer ansvar, något som du sköter klanderfritt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget att göra åt din privata situation just nu. Det som har skett har skett och det bästa du kan göra är att blicka framåt och försöka att tänka positivt på framtiden. Idag får du fina komplimanger som lyser upp höstmörkret.

Kräftan 21/6-22/7

Du litar mycket på en vän och när hen skvallrar om en av dina hemligheter blir du djupt besviken. Det handlar inte om att det din vän sagt var elakt, det handlar om förtroenden och du tycker att hen har svikit dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du hamnar i en rejält pinsam situation idag och det gör att du måste tänka snabbt. Du brukar inte vara så lätt att genera, men just nu är du lite extra känslig. På jobbet får du en tuff nöt att knäcka, men med lite hjälp kommer du lösa problemet utan allt för mycket besvär.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en del nöjen och en hel del arbete. Just nu är pressen stor och tempot högt på ditt arbete. Du presterar över förväntan, men inget tycks riktigt duga för dina chefer. Kvällen blir riktigt rolig och festlig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett visst mått sanningen i varje lögn och det är därför de kan vara svårt att upptäcka. Idag inser du att en kollega ljuger för dig, inte om allt, men om en del detaljer. Du blir besviken, men också lättat eftersom det förklarar en hel del saker som skett den senaste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är övertygad om att du missar något som du borde ha sett. Det har uppstått kemi mellan två personer som du trodde inte ens tyckte om varandra och du förstår inte hur du kunde vara så blind. Nu undrar du vad det är du mer missar i din omgivning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte så trevlig inledningsvis. Det blir en massa små problem som uppstår och inget löper på riktigt som det ska. Efter lunch så vänder allt och du får ett bra flyt vilket gör att du kan jobba in en hel del tid som du förlorat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir riktigt rolig. Du är vissligen ganska trött, men du får energi av dina vänner. Ett intressant rykte är värt att forska lite närmare i. Du inser att du har massor att vinna om det du hör antydas är sant. Just nu finns det någon eller några som flirtar en hel del med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir ganska intensiv. Du har mycket att göra den här veckan, men av olika anledningar så ligger det mesta av jobbet just på onsdagen. Här gäller det bara att bita i och inte tveka. Kvällen bjuder på en överraskning som gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har upptäckt att dina initiativ tas väl emot och det gör dig glad. Du brukar vara försiktig av naturen, men nu inser du att om du ska få det du vill ha så måste du våga chansa lite mer. På onsdagen får du ett leende och en komplimang som förgyller din dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons