Torsdag 12/10

12 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om förväntningar och om att uppfylla någons önskan. Det blir en ganska konstig men rolig dag. På jobbet får du höra något som både förvånar och gläder dig på samma gång. Om det här är sant så kommer det bli en bra vinter.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte rädd för att ta i och för att dra på tempo ytterligare. När du har roliga saker att jobba med så jobbar du gärna både över och dubbelt så fort. Under eftermiddagen så får du ett samtal eller sms från en vän som vill berätta en hemlighet för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du rädd att saker kommer att gå snett om du släpper på kontrollen. Du känner att du inte riktigt vet hur du ska hantera en situation som långsamt glider dig ur händerna. Det viktiga här är att våga be om hjälp.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt öppen med dina känslor just nu, så öppen att den person du berättar för kanske inte tror dig. Hen tror att du driver med hen och det kan vara förklaringen till den reaktion du får. Försök att se saken ur din väns perspektiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Egentligen är du ingen gnällspik, men idag mår du inte bra och INGEN kan vara så ynklig som ett sjukt Lejon. Du vill bli ompysslad och uppmärksammad, men ingen verkar ha tid med dig och dina krämpor. Du väljer att slicka din sårade stolthet och kurera dig hemma för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Idag hör du något som gör dig riktigt arg. Det är inte särskilt lätt att reta upp en Jungfru, men när du väl blir irriterad eller riktigt rasande då är du svårt att stoppa. Idag får både en chef och en kollega smaka på din svidande kritik.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker inte ens spela med i elakt spel när en kollega startar igång intriger. Du avskyr all form av falskspel och därför väljer du att vara ärlig istället. Det lustiga är att det är din ärlighet som misstrodd, inte väven av lögner som din kollega sprider.

Skorpionen 23/10-21-11

Du bekänner att du har känslor för någon inför en vän och hen lovar att hjälpa dig genom att göra vissa efterforskningar. Beroende på vilken vän du valt att prata med så kommer resultatet att variera. Du har både vänner som sätter käppar i hjulet för dig och vänner som verkligen vill hjälpa dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att visa förtroende och om att släppa ansvar. Det är inte alltid så lätt att lita på att andra människor sköter jobbet lika bra som du själv. Idag är det dags att försöka visa att du kan delegera på ett bra sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen kretsar kring kärlek och kring dina känslor. Du börjar inse att det du var så säker på kanske inte alls stämmer. Verkligheten har en tendens att ändra på sig och det gäller både dina egna känslor och någon annans. Det kan bli en riktigt förtrollande torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt mån om att visa vem du är idag. Du tvekar varken när det gäller att vara bestämd eller att slå på charmen. Du vet att det bästa sättet att få som du vill är att kombinera båda på ett bra sätt. Kvällen blir sen och lite stressig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är seg att komma igång den här dagen och det gör att du känner dig inte lika snygg som vanligt när du kommer till jobbet. Trots din lite morgontrötta look får du en trevlig komplimang. Det verkar som om någon börjar tycka mer och mer om dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons