Fredag 13/10

13 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte särskilt intressant, men den blir mysig. Visst är det mycket att göra på jobbet, samtidigt så finns det tid över både för lite skvaller och mysfika. Kvällen handlar om ett gemensamt familjebeslut.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen får du uppleva nya saker och lära känna nya människor. Det blir en rolig och intressant dag där familjens intressen styr. Under kvällen så utmanas du med kulinariskt med mat som är annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen anledning att bli irriterad över en vän som inte hör av sig. Du har gått igenom det här flera gånger och du vet att din vän är nyckfull både i sin person och i sitt sätt att hantera relationer. Kvällen bjuder på fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att motstå en person fast hen ofta irriterar dig. Det handlar om att du innerst inne tycker om hen mer än du vill erkänna och då är toleransnivån för hens humör högre än den är med andra. På kvällen så är du gärna med nya och gamla vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du tag i olika uppgifter som har med jobbet att göra, men som ligger lite utanför ditt vanliga område. Du blir glad av utmaningar. Under dagen får du höra av en vän att det går ett rykte om dig och du blir både förvånad och lite sårad.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen handlar om att vara snabb och om att kunna hantera konflikter. Det finns minst två personer som inte gillar varandra på din arbetsplats och du har fullt sjå att försöka hålla en civiliserad ton på arbetet. Kvällen blir rolig men lite sen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag där du lyckas att argumentera dig ur en knipa. Med både charm och humor vänder du en motgång till en medgång. På kvällen umgås du gärna med släkt eller familj. Det blir en riktigt mysig dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acceptera en väns beslut eftersom det innebär att hen inte kan tillbringa lika mycket tid med dig. I din hjärna vet du att det hen säger är logiskt, men i ditt hjärta så känner du att det är helt fel. Prata med din vän och se om ni kan hitta en kompromiss.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att sätta mål och om att nå dem. Det blir en bra och produktiv dag där du känner dig nyttig. En vän involverar dig i en konflikt som du egentligen borde hålla dig utanför. Kvällen blir sen och inte riktigt så som du planerat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig och du lär dig lite om en ny plats. Du kan vara på resa eller så är du på en utbildning. Under dagen upptäcker du nya sidor hos dig själv och hos dina vänner. Kvällen handlar om att bygga upp en vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite seg i starten men det gör ingenting eftersom när du väl kommer igång den här dagen så håller du ett högt tempo. Du har möjlighet att göra vissa val som påverkar andra idag så tänk dig för innan du fattar ditt beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att fundera över livet. Du inser att du saknar en kollega när hen inte är där. Hen är antingen bortrest eller sjuk vilket påverkar ditt humör negativt. Det som är bra är att du lär dig något nytt om dig själv den här dagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons