Lördag 14/10

14 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På lördagen passar du på att slöa. Det är inte så ofta du unnar dig att vara lat, men när du är det så gör du en konst av lättjan. Det blir en dag där du unnar dig allt från fet mat till godis och datatid. Du stänger av telefonen för att kunna sova länge och du bara njuter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en spännande lördag inledningsvis och du har hjärtat i halsgropen. Även om saker går som du vill att de ska gå så minskar inte din nervositet, tvärtom den ökar. Under eftermiddagen finns det tid att umgås med nya vänner och kanske passa på att shoppa lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska frigjord som person och det gör att du blir irriterad när du möter trångsynta människor. Idag möter du just en sådan person som för fördomar om allt och alla. Det kan hända att du till och med förställer dig lite bara för att reta upp den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är inte på humör idag. Du vill vara med en person som inte har tid med dig idag och ditt dåliga humör går ut över dina närmaste. Det verkar vara en ny vän eller en ny kärlek som du vill spendera dagen med. Kvällen handlar om att vara öppen med dina känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen handlar om att vara fri att göra som du vill. Du har ofta så många måsten i ditt liv att du inte alltid hinner med att bejaka saker bara för att du vill. Idag får du möjligheten att ägna dig åt något enbart för din egen skull.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en syrlig ton mellan dig och en anhörig idag. Det är inte direkt en konflikt, mer underliggande irritation som sällan kommer upp till ytan. Du känner dig underskattad och din släkting känner sig misstolkad.

Vågen 23/9-22/10

Att vara först är inte ett intresse hos dig, du bryr dig mer om att göra något bra än att bli klar först och det visar du idag. Du har ingen traditionell tävlingsskalle, men du fungerar utmärkt i en grupp eller i en gruppsport. När du hr ett lag att slåss för så ger du allt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill ha sista ordet i en diskussion idag, men det blir inte riktigt så som du vill. Det finns andra personer som är bättre på att svänga sig med fina ord och långa utläggningar vilket gör att du känner dig överkörd. Var inte rädd för att säga som du känner.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att visa respekt i ett sammanhang där du sticker ut. Du är naturligt charmig och brukar passa in i alla möjliga grupper, men idag hamnar du i en grupp som inte låter sig charmas varken av din humor eller av ditt leende och då måste du ta till din intelligens.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag visar du att du är en kämpe. Oavsett vilka odds du har emot dig så är du en vinnare. Idag bevisar du än en gång varför du är så unik och varför du är en kraft att räkna med. Den här dagen träffar du även vänner och gör av med en del pengar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga om och men idag. Det finns bara all in hundra procent. Du är verkligen engagerad i ett projekt eller ett evenemang och du har svårt att slita dig även när det är över. Du dröjer dig gärna kvar för lite småsnack och eftermingel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är försiktig men inte lika försiktig som du varit tidigare. Just nu går du från klarhet till klarhet och du blir mer medveten om vad det är du egentligen vil uppnå. Kvällen handlar om att kunna vara den som tar initiativet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons