Söndag 15/10

15 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en skön söndag där du gör så lite som möjligt. Är vädret samarbetsvilligt så är du gärna utomhus under dagens ljusa timmar. Du mår bra av lite friluftsliv oavsett om det är svamplockning, cykeltur eller en joggingtur.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att visa upp dig. Du vill bevisa både för dig själv och för andra som ser dig att du är bäst på det du gör. Oavsett om du ägnar dig åt en hobby, en sport eller ett hemmaprojekt så briljerar du på kvällen är du glittrande glad, charmig och oemotståndligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så mycket som kan gå fel idag att det är bra om du är skärpt redan från början. Se till att vara utvilad och att äta nyttigt den här söndagen. Fyll på med vitaminer och mineraler under dagen i form av vatten och frukt så kommer du ha en underbar söndag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns få människor som du respekterar så mycket som en kollega. Hen står alltid upp för sina åsikter och är inte rädd för att säga ifrån oavsett om det är till en vän eller chef. Idag uppnår den här personen sina mål och då blir du glad för hens skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är löjligt att du inte gör din plikt bara för att du inte känner för det. Ibland ska man göra som man vill, men vissa dagar får man bara bita ihop och acceptera att livet inte är enkelt. Idag är det en äldre släkting som behöver hjälp med något som du tycker är jättetråkigt, men det är bara att hugga i.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte fördömande mot de människor du träffar idag. Innan du varit i de här människornas situation så kan du inte bedöma hur du själv skulle reagera. Ibland så saknar jordtecknen ödmjukhet inför svåra öden och emotionella beslut.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på toppen humör och du strör din charm omkring dig. Det finns ingen som kan vara så förtrollande och rolig som du kan vara när du vill och idag vill du. Det blir en skön och lugn söndag där kärlek och vänskap dominerar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite orolig att du gett dig ut på för djupt vatten. Du har börjat umgås med en person som du vet inte är helt rätt för dig, men du kan inte låt bli att bli attraherad av hen. Det finns en mystik som omger den här personen och du lockas alltid av gåtor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig men annorlunda. Du ser till att engagera dig i en väns projekt och det visar sig vara både intressant och spännande. Underdagen får du även en fin komplimang för din insats inom ett visst område.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen gör du om samma bravad som på lördagen. Du visar vart skåpet ska stå och du gör det med sådan självklarhet att ingen längre kan tvivla på din kompitens. I övrigt en lugn och mysig söndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Att säga nej är inte din stil, du gillar att testa på nya saker och idag så tänjer du lite på gränserna för vad som är passande. Trots din fräckhet når du dit du vill med en självklarhet som ingen annan har. Kvällen bjuder på ett äventyr.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag så tar du det lugnt, är med vänner och har kontakt med en person som du börjat tycka om. Ni har tidigare varit väldigt nära, men glidit ifrån varandra under en period. Nu börjar ni närma er varandra igen och det är du glad för.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons