Måndag 16/10

16 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte riktigt så som du tänkt dig. Du saknar någon som du trodde du skulle få se idag. Du är inte van vid att ha så här starka känslor och därför kan du reagera med att bli sur och butter när det inte blir som du vill.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är lagom intressant och händelserik. Efter en lång helg så känner du att du egentligen är emotionellt uttömd och du vill inte vara så aktiv den här dagen. Har du träning eller en hobby på kvällen så ställer du förmodligen in den.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant måndag där du får se en chef vända kappan efter vinden för fjärde gången i rad. Du undrar hur de högre cheferna inte kan se igenom den här personens fasad och inse hur falsk hen egentligen är.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska irriterad på en person som inte hör av sig fast hen lovat att göra det idag. Du vet att du inte borde bli förvånad, men ändå blir du det, igen. I övrigt en rolig och lite experimentell dag där du får chansen att visa vad du kan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att pröva nya vägar och att inte vara rädd för att göra fel. Alla är barn i början, även du så acceptera att det kommer finnas de som är bättre än vad du är. Kvällen bjuder på en rolig hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant och varierande. En chef ger dig ett uppdrag som inte går så som du tänkt dig, men du blir ändå nöjd med resultatet. Det viktiga var inte vägen dit utan vad du presterade när allt var klart.

Vågen 23/9-22/10

Du brottas med starka känslor idag och du har inte helt lätt att dölja vad du känner. Vågen kan vara mycket passionerad och idag är du verkligen emotionellt laddad. Månen förstärker dina känslor ytterligare.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte den som vill bli undanskuffad och därför fräser du ifrån när någon försöker att ta din plats idag. Det är bra att du står upp för dig själv, det är inte alla som klarar av att vara så stark som du är. Kvällen blir romantisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är besviken på att du inte fick en uppgift som du gärna ville ha. Du förstår anledningen till att du inte fick möjligheten den här gången, samtidigt så tycker du att det är för mycket regler och normer att ta hänsyn till.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så tar du det lugnt. Du är uttömd på känslor efter en intensiv helg, samtidigt som du mår väldigt bra. Eftermiddagen passar bra till kulturella upplevelser och kvällen handlar om att vara tillsammans med en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett lugn över ditt tecken idag. Allt har gått som du önskat, till och med bättre än du hoppats och det gör att du känner dig tillfreds. Du passar på att unna dig lite saker som du vill ha men egentligen inte behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och på en massa olika uppgifter. Även om det blir en bra dag så saknar du någon som inte är där. Det kan vara sjukdom eller semester som gör att din kollega är borta. Du inser hur mycket bättre dagen blir när hen är på jobbet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons