Tisdag 17/10

17 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir rolig och intensiv. Du är kanske lite övermodig när det gäller en sak som du vill göra och då kan det bli fel. Du och en släkting blir osams om något den här tisdagen. Det handlar om att ge och ta frihet samt att vara förnuftig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska behaglig. Du kombinerar arbete med en hobby och tillsammans så får du ut det bästa av den här dagen. Under dagen får du höra ett rykte som inte är förvånande, men ändå lite oväntat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på en chef som hela tiden försöker undergräva din auktoritet. Du har sagt ifrån många gånger och idag inträffar något som gör dig väldigt arg. Hen går ett steg för långt och det tänker du inte tolerera.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir trevlig och familjär. Du umgås helst med personer som du får något utbyte av att vara med så därför undviker du att vara social utanför din krets. Under eftermiddagen stöter du på en person som förvånar dig med sin energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga nej till en kollega som ber dig om en tjänst fast du egentligen skulle vilja avstå. Det handlar till stor del om att den här personen har ställt upp dig många gånger och nu tycker du att det är din tur att hjälpa till tillbaka.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en stormig tisdag med mycket dramatik. Du är inte van vid så starka känslor eller så intensiv passion. Idag tampas du med människor som har en utpräglad teatralisk ådra och som gärna spelar på andra personers dåliga samvete.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn och harmonisk. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ser du till att vara aktiv. Under dagen kan ett samtal från en vän väcka en del starka känslor. Kvällen handlar om att resonera med en släkting som är väldigt envis.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir det ett kärt återseende av en vän på jobbet. Hen har antingen varit sjuk eller bortrest. Du har saknat hen mer än du trodde att du skulle. Kvällen bjuder på en del överraskningar som har med en resa att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte för framfusig för då kommer den person som du vill lära känna att dra sig undan. Hen är både skygg och blyg och klarar inte riktigt av för påträngande personer. Här måste du tassa försiktigt och plocka fram din mjuka sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får ett kärt mottagande på arbetet idag. Det finns en person som inte sett dig på länge, det kan vara sjukdomar, semestrar eller bara ledighet från båda håll. Det blir en skvallrig, men rolig dag där du uppdaterar dig på de senaste nyheterna.

Vattumannen 20/1-18/2

Att vara påstridig är inte din grej. Du väljer hellre andra metoder för att driva igenom din vilja. Dina metoder är mer raffinerade och svårrare att parera. Under eftermiddagen får du beröm av en chef som tycker du kommit långt den senaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lycklig idag och du vet egentligen inte varför. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där du får utmana dig själv både socialt och fysiskt. Under dagen får du den uppmuntran som du sökt hos en kollega och det gör dig modigare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons