Onsdag 18/10

18 okt, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen tar du tag i projekt som du har samlat på hög. Det har varit mycket att göra den senaste tiden men ny börjar det att lugna ned sig och du känner att du har tid att jobba med saker som ligger långt ned på prioritetslistan.

Oxen 20/4-20/5

Du är envis när det gäller något som ligger dig varm om hjärtat. En chef ha noterat att du strider för det du tror på och hen gillar den sidan hos dig. Kvällen blir rolig, men kanske lite för sen för ditt eget bästa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör idag. Det finns en värme och en närvaro som inte brukar finnas där. Du har fått goda nyheter i dagarna och det ljusar upp det mesta i din tillvaro. Har du ett förhållande skämmer du bort din partner lite extra idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är glad när en person väljermed dig i ett grupparbete. Du är imponerad av hens motivation och du tycker att hen är bra på att jobba. Det finns också en hemlig önskan att lära känna den här personen lite närmare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är glad och framåt vilket hjälper dig att vinna vänner. Idag är du i ett sammanhang där det är viktigt att knyta kontakter och det gör du utan att anstränga dig. Kvällen handlar om att vara på plats vid ett evenemang som egentligen inte intresserar dig, men där din närvaro förväntas.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd för att protestera när saker går fel. Du är väldigt praktiskt lagd och du har ett bra varningssystem när det gäller både arbetet och dina privata intressen. Kvällen handlar om vänner och om att ha kul.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar utmana dig själv lite extra idag och det är bra. Vanligtvis är du inte så bekväm med att ta risker, men just nu känner du att det är roligt att pröva på okända marker. Kvällen blir trevlig och social.

Skorpionen 23/10-21-11

Du fascineras av en vän som alltid har en massa galna idéer. Tyvärr hinner ni inte umgås så mycket som du skulle vilja för att hen är väldigt upptagen just nu. När det gäller kärleken så har du en flirt på gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt provocerande och det märks inte minst på att flera i din omgivning blir irriterade på dig. Det bästa är om du försöker hålla lite låg profil idag för det finns minst en person som du bör akta dig för att stöta dig med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vara organiserad och att få ihop olika bitar i ditt liv. Du behöver jobba effektivt för att hinna med både dina intressen och ditt arbete. Under eftermiddagen får du goda nyheter som lyfter dig rejält.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du tag i ett projekt som har med att fokusera på detaljer att göra. Du gillar bättre att jobba med de stora sammanhangen, men ändå så är det bra om du ibland kan gå ned på lite mer detaljnivå. Under kvällen får du höra något som gör dig stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är frågande när det gäller problemlösning. Det finns många varianter och gå runt det som du tycker är jobbigt men det mest förnuftiga är om du tar tjuren vid hornen och bara sätter igång. Du får en ny arbetsgrupp idag som du trivs bra med.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons