Torsdag 19/10

19 okt, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte på humör för att bli utskälld eller ens kritiserad. Mars position gör dig lite mer argsint än vanligt så dina kollegor gör klokt att hålla sig ur din väg. På kvällen får du hör nyheter om en vän som du inte sett på länge.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir väldigt seg. Du har svårt att komma igång, fast du känner dig relativt utvilad och positiv. Under dagen kan en komplimang lysa upp dagen och få dig på riktigt gott humör. En kollega hjälper dig att lösa ett problem som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara motiverad och om att hitta energi genom hela dagen. Det blir ofta så att du har massor av energi på morgonen, men efter lunch så drabbas du av en svacka och har svårt att komma tillbaka.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls så framåt som du brukar idag. Du vill egentligen att en vän ska ta mer initiativ när det gäller er relation och därför tar du ett steg tillbaka. Den här strategin fungerar dåligt om inte din vän inte kan tolka dina signaler.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir grinig när du inte får som du vill. Det handlar om en principsak som du egentligen borde kunna släppa, men som har blivit en hjärtefråga för dig. Det är inte ofta som du är så ovillig att kompromissa som du är idag.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inga problem för dig idag. Allt flyter på bra och du känner i toppform. Njut av den här dagen och unna dig lite extra god lunch. Varför inte skämma bort dig själv med att köpa en present åt dig själv?

Vågen 23/9-22/10

Du är otålig och det säger det mesta om dig. Det finns något rastlöst i ditt tecken just nu som gör att du hela tiden vill vidare och att du inte har någon ro i kroppen. Det här är en övergående influens så håll ut så går den snart över.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på ett riktigt bra humör. Du har längtat efter någon som har varit borta och äntligen får ni lite tid tillsammans. Under dagen passar du på att informera din vän om ett saftigt skvaller som du råkat höra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte alls samarbetsvillig idag. Tvärtom så sätter du dig på tvären när det gäller det mesta och du vet inte själv riktigt varför. Det är Pluto som spökar och influerar dig att bli så här opportun. Kvällen handlar om ett löfte som du fått.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt trött just nu och vill bara sova. Mycket handlar om att du inte riktigt tar dig tid att slappna av och bara vara. Du har ett fullt schema både på jobbet och på fritiden. En vän ger dig en komplimang som du blir mycket glad över.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga måsten idag. Du är fri att lägga upp ditt arbete lite så som du vill och det passar dig bra. Under dagen får du höra att en vän inte lyckats infria ett löfte som hen gett dig. Visst är du besviken, men det är bara att ta nya friska tag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känner du att du måste säga vad du tycker fast sammanhanget kanske inte är det mest passande. Du har hållit dina känslor inom dig så länge att det antingen är att ta bladet från munnen eller att råka säga något högst opassande vid fel tillfälle.

Annons