Fredag 20/10

20 okt, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det händer mycket i ditt horoskop just nu och det är både bra och dåligt. Dina känslor är i uppror och det är inte säkert att saker går så som du planerat när det gäller kärleken. Mycket beroende på att du inte riktigt vet vad du känner. I övrigt en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig balanserad den här dagen. Det finns en stabilitet och ett lugn hos dig som underlättar i alla möjliga sammanhang. Du inger förtroende och människor slappnar av när du är med i bilden. Under kvällen får du en fin komplimang från din partner eller vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska underlig dag där du fokuserar på fel saker. Det du tror är problemet i ditt liv visar sig vara en ganska stabil punkt medan saker som du anser fungerar skulle kan förbättras. Det är dags att du ser över din prioriteringslista.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara försiktig med vad man säger och i vilka sammanhang man uttalar sig. Ibland så finns det personer som för informationen vidare fast de lovat att hålla tyst. Lära känna dina fiender och undvik att bli för öppen med nya personer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska säker på att en kollega låtsas att vara dålig för att slippa en tråkig uppgift, men du vet inte hur du ska kunna bevisa det här falskspelet. Ibland är det bara att acceptera att inte alla har samma höga arbetsmoral som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rätt så positiv till en förändring på jobbet, men det finns en liten reservation hos dig eftersom du är ett jordtecken och inte gillar förändringar i största allmänhet. När du kommit till rätta med den här känslan så blir det mesta bra.

Vågen 23/9-22/10

Att vara framåt är inte detsamma som att vara fräck. Du inser att e kollega tror att hen är driven, men i själva verket är hen bara framfusig och allmänt jobbig. Du vet inte riktigt hur du ska kunna förklara skillnaden för hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du dras till en vän samtidigt som du kan bli väldigt irriterad på personen ifråga eftersom hen kör sitt eget race. Du värdesätter lojalitet och det gör din vän också, det är bara att ni har två olika sätt att se på begreppet lojalitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du avslöjar något för en kollega som blir mer upprörd än du tänkt dig. I din värld är det du sagt inte särskilt förvånande, men i hens värld så kommer nyheten som en fullständig chock. I övrigt en produktiv och bra dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en lätthet och en entusiasm i ditt tecken just nu. Du älskar dit liv på de flesta punkter, samtidigt så brottas du med tankar på framtiden och på vad du vill göra. På kvällen umgås du med en vän som du inte träffar lika ofta längre. Det blir en riktig myskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du det lite lugnt. Du har stressat för mycket den senaste tiden och nu känner du att du måste försöka att slappna av. Både dagen och kvällen kretsar kring framtiden på ett eller annat sätt. Privat kan det vara att du planerar en resa eller en semester.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och väldigt annorlunda. Du har börjat få bättre kontakt med en kollega som du vanligtvis irriterar dig på och du har insett att ni är ganska lika på många punkter. Under dagen får ni chansen att samarbeta och då kommer ni varandra ännu närmare.

Annons