Lördag 21/10

21 okt, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir problem med en person som du tycker om men som inte lyssnar på någon annan än sig själv. Idag går den här personen lite för långt och då säger du ifrån vilket hen upplever som sårande. Försök att välja dina ord med omsorg.

Oxen 20/4-20/5

Inledningsvis blir det en ganska stressig dag där du förväntas att klara av många olika projekt på kort tid. Under eftermiddagen och kvällen så lugnar tempot ned sig. Kvällen verkar handla om att vara social. Kanske är du bjuden på fest.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen kretsar kring olika uppfattningar om vad som är etiskt rätt i en viss fråga. Du är lite mer flexibel när det kommer till etik än din vän och det är det som förorsakar en del diskussioner. Kvällen bjuder på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte sen att lyssna på en persons bortförklaringar. För dig är det nästan lika viktigt som för hen att låtsas som att inget är fel. Samtidigt vet du att du lurar dig själv, men det vill du inte erkänna för då spräcker du din rosaskimrande bubbla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Som det ser ut nu bör du undvika att äta skaldjur och fisk den närmaste tiden. Horoskopet varnar för magsjuka i samband med den typen av mat. I övrigt en rolig och intressant lördag där nya upplevelser dominerar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker även om vissa personer inte tycker som du. Det handlar oftast om att du är övertygad om att du har rätt och att, i det här fallet, din partner har fel. Försök att hitta en kompromiss istället och var inte så envis.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du hjälpa en vän eller släkting som har det besvärligt just nu. Det kan vara med fysisk hjälp eller så stöttar du med samtal och empati. Dagen blir trevlig och ganska sen. Du verkar vara bjuden på en fest eller en middag på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gäller det att lyssna och ta in information. Det kommer att ges ledtrådar till något som du vill ha svar på, men de ledtrådarna är utspridda och kommer från olika håll. Här gäller det att vara lite av en detektiv för att få reda på sanningen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som blir arg för att du hamnar i gräl med en person. I din värld kan en diskussion snarare vara lite uppiggande än jobbig. Tyvärr känner inte din vän samma sak. Hen tar väldigt illa vid sig av ett gräl eller en mindre konfrontation.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen fokuserar du på en hobby. Du lägger ned hela din själ på att göra ett bra resultat och det lönar sig. Från och till känner du att du inte har haft riktigt det flyt du skulle vilja ha med den här hobbyn den senastetiden, men nu vänder det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du jobbar med en hobby idag och det tycker du är kul. Det kan vara att du är engagerad i någon sport eller i en gruppverksamhet av något slag. På kvällen ägnar du sig åt att umgås med dina släktingar. En riktigt lyckaddag.

Fiskarna 19/2-20/3

Att vara först på plats är inget som du prioritterar, men du ogillaratt vara sen. Det finns en risk att du kommer sent idag för att du är lite av en tidsoptimist och det ställer till problem. Kvällen handlar om dina vänner, familj och om kärlek.

Annons