Söndag 22/10

22 okt, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en harmonisk söndag där du ägnar dig åt en favorithobby som du har. Du har insett det viktiga i ditt liv och nu väljer du att prioritera det. Under dagen tar du kontakt med en vän för att få hens åsikt om ett dilemma som du har.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen inleds ganska skönt. Du har tid att ta det lugnt och njuta av dagen. Idag handlar det om att ta till vara på de små sakerna som är värdefulla i livet. Du träffar vänner som du inte sett på länge och får stifta ny, trevliga bekantskaper.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som har med en hobby att göra och din insats uppskattas mycket av dina vänner. Under dagen får du mer information om en känslig fråga än du vill ha och det gör dig lite bekymrad.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt försiktig i dina uttalanden just nu. Du vet att många är känsliga och att det du säger kan uppfattas fel. Din taktkänsla lönar sig och dagen blir bättre än du tänkt dig. Kvällen handlar om att våga visa känslor. Stå för det du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska irriterad på en släkting som inte ställer upp så mycket som du tycker att hen borde göra. I din värld hjälper man varandra, men hen föredrar att prioritera sitt eget liv just nu och det blir underlaget till en konflikt mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i projekt som rör hemmet. Det handlar om allt från praktiska göromål till lite roligare saker som att göra om eller köpa nytt. Dagen kretsar kring familjen och kring hösten. Du planerar många saker just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är intresserad av att få information som rör en bekant, men din vän vägrar att säga någonting. Du anar att det ligger en hel del bakom den här tystnaden så du tillbringar dagen med att försöka pumpa information från din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en långtråkig söndag. Du har svårt att aktivera dig så du tillbringar dagen med att messa med vänner, kanske titta på film eller bara slöa. Det finns en anledning till din passivitet. Du mår inte riktigt bra just nu och din kropp är i stort behov av att få vila.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Blir inte förvånad om du plötsligt får information som är avsedd för någon annan än dig. Du har ödet med dig och det gör att slumpen spelar dig i händerna idag så dra fördel av den här situationen. Det är inte ofta man får en sådan här unik chans.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om små, men trevliga nöjen som shopping, möta nya vänner och att bara ha det bra i största allmänhet. Det blir en rolig och annorlunda dag där det förflutna och det nuvarande flyter ihop på ett ganska annorlunda sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter verkligen i fulla drag av den här dagen, särskilt om du har möjlighet att vara utomhus. Mycket kretsar kring vänner. Du får möjlighet att ventilera tankar som du inte vill dela med din familj riktigt ännu.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ägnar du dig åt saker som du måste göra, men du passar även på att pressa in lite nöjen i ditt tajta schema. Det blir en rolig och utvecklande dag där både shopping och nya erfarenheter står på menyn.

Annons