Måndag 23/10

23 okt, 2017
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Hela den här dagen blir riktigt rolig. Du umgås med en person som du verkligen gillar, men som av någon anledning har undvikit dig den senaste tiden. Nu verkar hen ha rett ut sina problem och vill träffa dig igen. Du njuter verkligen av att vara tillsammans med din vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska stressig eftersom du lovat att ta på dig ansvar för något som har med jobbet att göra. Du är en väldigt noggrann person när det gäller löften så du ser till att uppfylla det även om det kostar på. Kvällen blir harmonisk och avslappnande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det uppstår ett rykte idag utan att du riktigt vet vart det kommer ifrån. Det handlar om en person som du känner, men den person som beskrivs i ryktet är inte din vän. Nu funderar du på om du ska upplysa hen om vad som sägs bakom ryggen på hen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ser du till att få samarbeta med en person som du tycker lite extra mycket om. Du kan vara ganska listig i sådana här sammanhang. Det som utåt sätt verkar styras av slumpen är egentligen din förtjänst.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte sur mot en kollega. Du vet hur lätt det är att göra ett misstag och du har själv varit i hens situation flera gånger. Hjälp hen istället och se till att reda ut den här härvan. Ett samtal med en chef väcker en del tankar.

Jungfru 23/8-22/9

Du bör inte bli förvånad över det du får höra idag. Även om inget har varit uttalat så har ryktena gått så du bör ha blivit förvarnad. I övrigt en rätt stressig dag där din toleransnivå inte är den bästa. Se upp så du inte skäller på en familjemedlem bara för att du är allmänt irriterad.

Vågen 23/9-22/10

Att vara först på plats idag är inget du bör prioritera. Det kommer inte ge den utdelning du vill ha, men det resulterar i att du blir grinig eftersom du får stressa så mycket på morgonen. Ta en sak i taget och accepter att du kan bli sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir ganska behaglig för din del. Du stressar inte även om du skulle kunna det. För dig är det viktigare att få saker gjorda än att blir klar först. Under dagen får du hjälp av en smart kollega med många innovativa lösningar på olika problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som ryggar undan för lite hårt arbete och det uppskattas garanterat idag när alla måste hjälpa till. Det finns något charmigt och lättsamt över ditt tecken just nu som hjälper dig att pigga upp den ganska tråkiga hösten. Många kollegor vill jobba med just dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte den som tar initiativet idag, ändå hamnar du i en situation där du känner att människor förväntar sig att du ska fatta beslut och leda. Du är inte riktigt säker på hur du känner inför en ledarroll, samtidigt så är du så passa duktig på det du gör att du får en naturlig respekt från andra.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte allt för envis med att driva igenom din vilja på alla punkter. Det är bättre att du tar och sållar ut det du tycker är viktigast och utgår från det. Välj dina slag så vinner du kriget, bildligt talat. Glöm inte vad det slutgiltiga målet är.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du lite avundsjuk på en vän som tillbringar mer tid med din förälskelse än vad du gör. Du är inte riktigt så framåt att du bara kan gå in och ta plats, men du försöker se till att få vara med på ett litet hörn i varje fall.

Annons