Tisdag 24/10

24 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

< strong>LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kommer att få som du vill idag så du backar eftersom det viktiga för dig är målet inte vägen dit. Just nu är du väldigt orienterad på att lyckas oavsett om det är i en sport, på arbetet eller i kärlek.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen är du väldigt energisk på morgonen. Du får massor gjort på kort tid och det känna skönt. Efter lunch har du helt dippat i energi så spara saker som inte behöver gå fort till eftermiddagen. Ett samtal med en chef väcker hopp hos dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är av naturen en glad person som gillar det mesta med ditt liv. Just fungerar inte allt som du vil att det ska göra, men du håller dig ändå positiv vilket din omgivning uppskattar. Under den här dagen får du goda nyheter och det känns som om oturen i ditt liv är på väg att försvinna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att uppskatta de små glädjeämnena i livet. Du har insett att du måste välja en ny taktik om du ska komma en person närmare. Hen är svår att komma in på livet, men du är inte den som ger upp i första taget. Det här är en person som du vet är värd att jobba för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen tar du tag i projekt som du vet måste göras men som du tycker är tråkiga. Din taktik är att samla så mycket tråkigt på hög som möjligt och sedan beta av allt på en gång. På kvällen unnar du dig lite lyx eftersom du förtjänar det.

Jungfru 23/8-22/9

Det är bra att vara vaksam den här dagen. Det har varit så mycket konstiga saker den senaste tiden att du bör vara lite extra uppmärksam. En kollega nämner något i förbifarten som väcker din misstänksamhet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer och att våga ifrågasätta. Det kan kännas lite konstigt att inte följa strömmen, eftersom det är så du brukar göra. Just nu får du massor av energi från Pluto som hjälper dig att tänka och agera utanför boxen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intressant dag. Du och en vän blir osams och då vänder du dig till en annan person som du har förtroende för men som du inte ser lika mycket av just nu. Du för stöd och hjälp samt en tankeställare av din vän och du inser hur mycket du saknar att vara med hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta ställning till olika problem innan de är ett faktum. Du är egentligen inte så duktig på att planera framåt så det här blir en nyttig erfarenhet för din del. Under eftermiddagen får du nyheter som berör ditt arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har inget behov av att vara in centrum för uppmärksamhet, men just nu lockar du människor till dig och du vet inte riktigt varför. Du har en förstärkt utstrålning från Venus vilket skänker dig karisma och gör dig ovanligt attraktiv. Njut av uppmärksamheten.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte blir ledsen om en vän backar undan från ett löfte som hen gett dig. Din vän har en god anledning även om hen inte är redo att avslöja den riktigt ännu. Under kvällen får du höra något som gör dig förvånad och lite upprörd.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vänder du på bladet och börjar om. Du inser att det är delvis din egen attityd som gör att du har svårt att komma överens med en viss person. Samtidigt vill du bli hens vän för hen verkar både rolig och intressant. Du tänker skärpa dig och vara trevlig och hoppas på att du får samma sak tillbaka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons