Onsdag 25/10

25 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du får dig en tankeställare den här onsdagen. Någon påpekar att en viss person är intresserad av dig och nu när det är ute i det öppna så måste du ta ställning vilket kan vara jobbigt. Du uppskattar verkligen den här personen som vän, men frågan är om du vill ha mer än så av hen.

Oxen 20/4-20/5

Idag går du ifrån normerna lite och lägger upp arrbetet mer efter ditt eget huvud än efter någon mall. Du har kommit fram att du trivs bäst med frihet under ansvar. Under eftermiddagen får du chansen att uppmärksamma en vän eller släkting som du tycker väldigt mycket om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har mycket att göra både privat och på arbetet. Här gäller det att hitta en bra balans så att du inte går in i väggen. Det finns en risk att det blir för mycket för dig och då kommer du inte att orka med.

Kräftan 21/6-22/7

Den här onsdagen är du på ovanligt gott humör. Det fungerar bra på jobbet och du får arbeta ihop med personer som du tycker om och litar på. Ditt leende är smittsamt och du får dina kollegor att skratta och må bra. Kvällen ägnar du gärna åt en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett ganska dåligt humör idag. Du tycker inte att du får den uppmärksamhet som du förtjänar och det irriterar dig. Det gäller en arbetsfråga och du vet att du har många bra idéer, men cheferna vill inte lyssna på dina förslag.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara envis är ibland ett dåligt alternativ. Du får kanske som du vill i slutänden, men frågan är till vilket pris. Ibland är det inte värt att ta upp kampen bara för kampens skull och det märker du idag. Kvällen handlar om att visa respekt.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som inte alltid får möjlighet att visa vad du går för. Du är så mån om andra att du själv glöms bort ibland. Idag blir det tvärtom. Då får du chansen att briljera och det känns både roligt och lite otäckt på samma gång. Det blir mycket fokus på dig idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inte så många personer som du litar helt på, men idag så umgås du med en av de få i vars händer du kan lägga ditt liv. Just det här ömsesidigta förtroendet gör att det aldrig bli konstigt eller krystat mellan er. I övrigt en utmanande men intressant dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att väga fakta för och emot varandra. Du har fått en uppgift att lösa, och vid första anblicken verkar den enkel, men du inser att det är många små ställningstaganden på vägen fram till ett definitivt beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir rätt så intensiv, men på ett bra sätt. Du har mycket att göra och det är inte alltid du hinner med det du vill få gjort. Idag får du hjälp från ett högst oväntat håll. Först blir du lite misstänksam, men sedan inser du att den här hjälpen är den absolut bästa du kan få.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt förtjust i att få olika projekt att gå ihop. Du är helt klart mer en visionär än en person som ska jobba på detaljnivå. Du blommar upp när du kan få friheten att testa idéer och skapa långsiktiga mål. Den möjligheten får du idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Att bli arg hjälper knappast, det är bättre att försöka en gång till. Du vet vad du kan, men just nu undergrävs ditt tålamod av Mars placering och det gör att du lätt ger upp. En kollega visar sig plötsligt hjälpsam och det gör dig väldigt tacksam eftersom det är den typen av hjälp du behöver.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons