Torsdag 26/10

26 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du ska inte vara allt för säker på det beslut du fattar idag. Stjärnorna varnar för att du inte ser helhetsbilden med de fakta du sitter på och att du kan komma att ångra dig. Ha lite mer tålamod så löser det sig om en vecka eller två.

Oxen 20/4-20/5

Att bli irriterad på en kollega hjälper knappast. Här gäller det att hitta lösningar på problemet och inte jaga upp sig. Idag har du goda möjligheter att få saker gjorda om du bara jobbar på metodiskt. På kvällen passar du på att skämma bort dig med lite lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du dras till personer som gör livet komplicerat för dig och du vet inte riktigt varför det är så. Idag träffar du en person som du vet att du bör undvika för det kommer att trassla till ditt liv och ändå kan du inte låta bli att dras till hen som en fluga till en sockerbit.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här torsdagen tar du till vara på ett unikt ögonblick med en person som få dig att le lite extra. Ni har en samklang som är svårt att förneka och oavsett om ni bara är vänner eller det är på väg att bli något mer så njuter du av att vara med hen. Under dagen skäller du på en kollega som gör fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir du överraskad på ett bra sätt. Någon som du inte känner så bra gör dig en stor tjänst utan att du ens ber om det. För dig är det här ovanligt och väldigt värmande. Kvällen blir intensiv och det gäller att du är utvilad.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen handlar om att visa respekt och att våga ta nya initiativ. Det blir en intressant dag där du lägger mycket energi på människor som du tycker om och det lyser upp vardagen. Under eftermiddagen gör du en investering i framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är det mycket intriger på ditt arbete och det gör dig frustrerad eftersom du ogillar allt falskspel. Samtidigt kan du förstå varför den här typen av klimat uppstår. Det bästa du kan göra är att hålla dig utanför så gott det går.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen försöker du få igång en konversation med en person som väcker din nyfikenhet, men som inte är särskilt tillgänglig. Här gäller det att vara ditt charmiga och oemotståndliga jag så kommer din nya vän att smälta. Vem kan motstå en Skorpion som anstränger sig?

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en del funderingar idag som har med framtidens och med din ekonomi att göra. För dig handlar det till stor del om att vilja binda sig till någon eller något för en längre tid. Det scenariot är alltid lite skrämmande för en Skytt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du trivs med jobbet även om det är mycket att göra och dina kollegor får dagen att gå fort. Under den här dagen får du en oväntad komplimang från en person som du inte riktigt lyckas greppa. Hen är lite mystisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finna ingen risk att du kommer undan idag oavsett hur mycket du slingrar dig. Vissa tråkiga saker måste man göra och du är i en sådan situation idag. Under eftermiddagen får du möjlighet att visa en vän lite extra omsorg.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt glad idag. Din nya taktik fungerar bra och det flyter dessutom på bra på jobbet. Just nu känns det mesta i ditt liv ganska behagligt. Under dagen väljer du att samarbeta med en person som kan vara knepig, men som du vet är intelligent och driven.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons