Fredag 27/10

27 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om nöjen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så tänker du mer på att ha kul än att slita hårt. Det blir en festlig dag där dina vänner står i fokus. På kvällen går du gärna ut eller umgås med kompisarna på en fest.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör idag trots att du har mycket att göra. Det finns en feststämning över den här dagen som gör att det mesta flyter på lätt. På kvällen är det god mat och familjen som gäller. Du trivs att omge dig med dina nära och kära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utgår ifrån att något är fel och då är det inte så enkelt att bara skaka av sig känslan trots att du blivit övertygad om motsatsen. I det här fallet har din magkänsla fel. Du anar ugglor där det inte finns några. Försök att slappna av och njut av dagen istället.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och kreativ dag där fokus ligger på det konstnärliga. Månen förstärker den här sidan hos dig. Just nu trivs du bäst när du får skapa. Mer teoretiska uppgifter tråkar ut dig. Kvällen handlar om att ha kul med dina vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen har du mycket att göra så det gäller att hålla ett högt tempo redan från början. Det finns massor av energi i ditt tecken idag som riktar in sig på att lyckas oavsett om det är en tävling eller en uppgift på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör idag och det sprider sig bland dina kollegor. Idag skämtas det mycket på din arbetsplats och trots att tonen ibland är lite rå som finns det värme i botten. På kvällen finns det en risk att du gör av med en massa pengar.

Vågen 23/9-22/10

Att blir arg hjälper inte. Försök att fokuserad på problemets kärna och hitt en lösning istället för att låta frustrationen ta över. Det ett bra flöde i ditt horoskop just nu så det är bra om du tar till vara på det och använder det för att lösa dina problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du överlycklig. Två önskningar slår in på samma gång och du kan inte låta bli att ryckas med av alla känslor En vän dyker plötsligt upp och gör kvällen lite extra mysig. Du har saknat hen och tillsammans återupplever ni minnen från sommaren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att vara envis hjälper inte idag. Använd dig av din kreativa sida istället för att för att forcera problemen med våld. Det finns massor av idéer som kan hjälpa dig så släpp loss din fantasi. Kvällen bjuder på en härlig stämning.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar segt, du är trött och har svårt att komma igång. Efter tio vaknar du till och då blir det en förtrollande fredag både på jobbet och hemma. Oavsett om du tillbringar kvällen med vänner eller familjen så njuter du i fulla drag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fatta ett beslut som rör jobbet. Du vet att det finns massor av potential i det här förslaget, men du vet att det också kommer att innebära fler timmar och långa kvällar för din del. Kanske bör du diskutera igenom dina planer med din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du visa att du kan och att du vågar. Du vill inte hålla dig i bakgrunden längre utan du tänker ta plats. Under dagen charmar du en person som vanligtvis tycker att du är lite jobbig och du tycker det är roligt att se att hen kan falla för din charm. Själv har du redan fallit för hens charm.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons