Lördag 28/10

28 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På lördagen pustar du ut ordentligt. Det har varit en tuff period men nu väntar helgen och du får vila. Den här lördagen har du speciella förväntningar. Du tänker umgås med en person som oftast är upptagen så det gör de tillfällen ni ses så unika.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter verkligen av den här lördagen. Inget kan få dig att stressa. För dig handlar det om att ta till var på livets gyllene ögonblick. På kvällen njuter du lite extra av god mat och av att samla familjen omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte en person som gillar att stressa, men du kan höja tempot om du måste. Den här dagen tar du tag i ett projekt i hemmet som din familj behöver din hjälp. Du tycker det är lite kul att få visa hur duktig du är inom det här området. Kvällen handlar om vänner och kanske en fest.

Kräftan 21/6-22/7

Den senaste tiden har mycket kretsat kring vänskap och kärlek och det blir inte minde den här lördagen. Det finns en längtan i ditt horoskop som gör att du inte riktigt vet hur du ska agera mot en viss person. Du känner dig både uppmuntrad av hen och avvisad på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där fokus ligger på detaljer. Du gillar att vara kreativ och idag får du dessutom draghjälp av Månen som gör dig extra idérik. På kvällen tjafsar du med en släkting om småsaker och du blir irriterad på att du triggas så lätt av den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir härlig, särskilt om du har möjlighet att vara utomhus en del. Jungfrun mår bra av närheten till naturen. Så här på senhösten behöver du allt dagsljus du kan få för att orka med i veckorna. Kvällen bjuder på ett överraskande skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Du tar flera bra initiativ idag. Genom att vara så driven kommer du igång med ett projekt och hinner avsluta det innan helgen är över. Det finns massor av uppfinningsrikedom i ditt tecken just nu så ta till vara på alla bra idéer som du får.

Skorpionen 23/10-21-11

Äntligen kan du slappna av ordentligt. Du njuter i fulla drag av den här lördagen och det finns en risk att du gör av med alldeles för mycket pengar. På kvällen försöker du locka med en vän på fest eller bara mysa. Det krävs lite övertalning, men du är omöjlig att motstå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intensiv dag där tonvikten ligger på att umgås med vänner och att bara njuta av olika upplevelser. Oavsett om du är ute och far eller håller dig hemma så blir lördagen trevlig och kvällen underhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag passar du på att sova ut ordentligt. Stenbocken lider av solbristen så här års och är ofta trött. Du behöver få en ordentlig sovmorgon för att komma i fas och det får du idag. Kvällen handlar om vänner, kärlek och lite intriger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du riktigt strålar idag. Är vädret på din sida tillbringar du gärna ett par timmar utomhus. Du kan vara en riktig skogsmulle när du är på det humöret. Kvällen handlar om familjen och om massor av god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen funderar du mycket. Du har kommit fram till att du borde ta kontakt med en person som du sårat och be om ursäkt, samtidigt så har du svårt att svälja din stolthet. Du tycker att hen kan vara riktigt irriterande mellan varven, men längst inne så tycker du mycket om hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons