Söndag 29/10

29 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Söndag bjuder på fina stunder och en hel del skratt. Du är med flera av dina vänner och både dagen och kvällen blir lite tokig. Det finns något lättsamt över ditt tecken just nu som gör dig svår att stå emot.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen varvar du lite arbete med nöjen. Det blir inledningsvis en trevlig dag där du umgås med familjen och den avslutas med några mindre projekt hemma som du vill klara av innan nästa vecka. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och kanske en film.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du först på plats för att dra igång ett projekt och du blir väldigt besviken när du upptäcker att dina vänner inte är lika entusiastiska som du är. Här gäller det att peppa och stötta så att alla blir på gott humör. Eftermiddagen blir intressant och lärorik.

Kräftan 21/6-22/7

Månen får dina känslor att svalla och ditt humör att skifta. Ena dagen är glad och tillmötesgående medan nästa dag så blir du arg för ingenting. Idag är det en sådan dag då du tappar humöret lätt. Försök att hålla dig ifrån konflikter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en rastlös energi i ditt horoskop idag som får dig att vilja planera en resa, eller bara rymma ifrån allt ett par timmar. Du känner dig instängt i vardagen och det gör dig grinig. Genom att bryta mönstret och göra något helt annat idag så får du tillbaka lite positiv energi.

Jungfru 23/8-22/9

Det hjälper inte att bli arg eller besviken på en vän som inte lyssnar på dig. Här är det tålamod som gäller. Hen har svårt att ta till sig råd från andra utan att först ha prövat sina egna idéer. Kvällen bjuder på ovanligt trevligt sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Du är stressad idag. Du har lovat en vän eller släkting att hjälpa till med något, men nu har du insett att du inte riktigt har tid och det gör dig frustrerad. Du vill inte svika den här personen samtidigt som du vet att du kommer få lida själv om du inte avbokar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig söndag fylld av skratt och förväntningar. Dagen handlar om att göra av med ännu mer pengar på impulsshopping men det berör dig inte för du tycker att du förtjänar lite lyx. På kvällen får du en fin komplimang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir stressig, men intressant. Du deltar i ett projekt som du vanligtvis inte skulle ansluta dig till, men nu har en vän övertalat dig att vara med. Kvällen bjuder på en hel del nya bekantskaper och det tycker du är stimulerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen passar du på att njuta ordentligt. Det kan vara ett släktkalas eller en mysfika med en vän. Oavsett vad du väljer att göra så mår du bra av att kunna disponera din tid som du vill utan att känna några krav.

Vattumannen 20/1-18/2

Solen har gått in i ditt tecken och ger dig en härlig energi som får dig att må extra bra just nu. Genom att vara utomhus några timmar de dagar du är ledig så boostar du dig själv ytterligare med solenergi. Kvällen bjuder på framtidsdrömmar och en hel del planering.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något glatt över ditt tecken idag. Du känner dig på ovanligt bra humör och då brukar du få alla i din omgivning att känna sig extra uppskattade. Du har ett vänligt sätt och ett varmt hjärta som gör att dina vänner gärna umgås med dig. Dagen kantas av skratt och glädje.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons