Måndag 30/10

30 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen gör du saker i din egen takt. Du vill verkligen inte bli stressad varken av vänner eller av dina kollegor. Du undviker grupparbeten den här dagen och går gärna en långpromenad på rasten istället för att umgås med dina arbetskamrater. Du behöver den här dagen för att fundera över livet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ha ett högt tempo redan från början så att du inte halkar efter. Det finns mycket att gör den här måndagen så du behöver listor som du kan pricka av. En nyhet gör dig både glad och förvånad på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant inledning på den här dagen. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du behöver få lite lugn och ro, men ödet vill annorlunda. Måndagen handlar om överraskningar, att ha is i magen samt att våga vara ärlig även om du känner dig utlämnad.

Kräftan 21/6-22/7

Idag dagdrömmer du mycket. Dina tankar är överallt utom här och nu. Dina kollegor kan uppfatta dig som lite oförskämd eftersom du lyssnar så dåligt. Det finns massor av kärlek i Kräftans horoskop, men det mesta verkar kretsa kring en utopi snarare än kring verkligheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i olika problem som rör jobbet och det möts med blandade reaktioner. Vissa av dina kollegor är tacksamma för att du organiserar och styr upp. Andra tycker att du lägger dig i saker som du borde hålla dig utanför.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en del överraskningar så bli inte förvånad när det minst väntade faktiskt inträffar. Det här är en dag fylld av slump och olika sammanträffanden. När du tittar tillbaka på den här dagen kommer du undra om inte ödet hade ett finger med i spelet.

Vågen 23/9-22/10

Du är vanligtvis varken pragmatisk eller särskilt praktiskt lagd, men idag påverkas du starkt av Jungfruns tecken och med den påverkan kommer en glasklar logik och ett praktiskt handlag. Utnyttja den här influensen så länge den varar.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig. Du har tröttnat lite på en person som klamrar sig fast vid dig med en envis beslutsamhet. Samtidigt har du lovat att umgås med hen ganska mycket framöver, därav en viss ångest. Kanske får du modifiera dina planer lite så att du drar ned på er tid tillsammans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt pigg på äventyr just nu och du hakar gärna på de mest galna idéer utan att fundera en gång till. Det här blir modellen även för måndagen. Du gör saker som kanske inte är särskilt genomtänka eller ens att rekommendera, men det får dig att känna dig levande och lite modig.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen umgås du gärna med äldre personer. Det finns en bekväm lunk i den här dagen som passar dig bra. Det har varit en intensiv period i flera veckor och nu när det lugnar ned sig så känns det mesta bättre. Du får tid att fundera över framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant men väldigt lång måndag där du får möjlighet att påverka mer än vanligt. Dagen handlar om att fatta olika beslut som rör din karriär och även till viss del ditt privatliv. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en rastlöshett hos dig just nu. Du känner dig inte riktigt nöjd med det du har även om du vet att du borde vara det. Rastlösheten kommer från Mars och den driver dig att göra saker som du i vanliga fall varken skulle våga eller vilja göra.

Annons