Tisdag 31/10

31 okt, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på en del aktiviteter både utomhus och inomhus. Det blir en bra dag även om du saknar något eller någon. Det verkar vara en person som undviker dig och det gör dig ledsen. Du trodde ni vara närmare vänner än så.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir mysig rakt igenom. Oavsett vad du väljer att göra så tar du det ganska lugnt den här dagen. Det är många borta och du slipper känna dig stressad över en massa små områden som hela tiden kräver uppmärksamhet i vanliga fall. Kvällen handlar om god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att vara envis skulle hjälpa dig idag, men det ligger inte i din natur att vara det. Du har svårt att hålla ut när saker går emot dig, den är enklare att ge upp och börja om från början istället. En kollega blir irriterad på din inställning till problemlösning idag.

Kräftan 21/6-22/7

Att ta det lugnt den här tisdagen är något du bara kan drömma om. Det finns så mycket du måste hinna med att det gäller att ha ett högt tempo redan från tidig morgon. Kvällen bjuder på flera roliga och minnesvärda ögonblick.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

När du blir arg så blir du riktigt arg och då bör man hålla sig undan. Idag är det en sådan dag då du känner att allt ditt tålamod är slut och att du bara måste få sätt ned foten och säga ifrån. Oavsett vem som drabbas av din ilska kommer hen att få det tufft. Det enda hen kan göra är att rida ut stormen.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite bortglömd idag och det märks på ditt humör. Någon har bjudit med en eller flera av dina vänner på en aktivitet, men av någon anledning så var det ingen som frågade dig. Du vet att du reagerar barnsligt, men det är svårt att vara logisk när känslorna tar överhand.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska bestämd av dig och det är bra. Det är när du hela tiden tvekar som saker inte blir så som du hoppats. Du har fortfarande influens av jord i ditt tecken och det underlättar när du ska fatta beslut. Kvällen kan bjuda på romantik.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Som singel längtar du efter kärleken, men du tycks trassla in dig i relationer som du egentligen inte vill ha. Ditt bekräftelsebehov gör att du väcker förhoppningar hos personer som du inte är intresserad av och sedan vet du inte hur du ska hantera det som sker.

Skytten 22/11-21/12

Dagen bygger på olika händelser och den blir både förvirrande och rolig på samma gång. Du tror att du har koll, men du inser under förmiddagen att alla dina antaganden är fel och att du egentligen inte vet någonting. Som tur är så är du väldigt anpassningsbar till nya situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig, men kanske inte så varierande som du hoppats. Du myser gärna inomhus och drömmer om semestrar, resor och om kärleken, I alla fall om du är ledig. Jobbar du så försöker du att inte stressa. Du mår bättre och är effektivare om du kan fokusera på en sak i taget. Kvällen blir magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Just nu har du svårt att komma överens med en kollega, Du tycker att hen sätter käppar i hjulet för dig hela tiden, men din kollega vill inte ta åt sig av kritiken utan tycker du överdriver. På kvällen är det sport eller motion som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du få svårt på en fråga som du har. Du söker dina svar genom att forska snarare än att fråga direkt. För dig är det viktigt att inte verka intresserad utan att vara sval på ytan även om det bubblar och är kaos inombords.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons