Onsdag 1/11

01 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är en person som människor räknar med när det uppstår problem och det gör det idag. Du är inte den som låter sig skrämmas av några motgångar, du blir snarare glad över utmaningen. När tiderna är tuffa, som idag så är du en ledare att räkna med.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir tidig och du måste anstränga dig för att få huvudet att hänga med i det som kroppen gör. Under dagen vaknar du till och då flyter det mesta på bättre. Kvällen handlar om att försvara någon som i grund och botten är en bra person men som nu begått ett misstag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trevlig och lite annorlunda onsdag som handlar om inspiration och utveckling. Du lär dig mycket den här dagen och du känner att du växer hela tiden med uppgiften. Under kvällen får du hör ett skvaller som gör dig arg.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir kanske inte alls som du planerat från början. Någon bjuder med dig på ett äventyr och du är inte sen att följa med på. Du vet att du får spendera tid med någon du tycker om och att det här är din chans att lära känna hen lite bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om trygghet och om rätten att ha en egen åsikt. Det kan låta som grundläggande rättigheter i livet, men det ibland så känner du tvånget att vara eller att agera på ett visst sätt för att passa in.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt envis idag när det kommer till ett projekt som du månar lite extra om. Du vet att du inte alltid får som du vill i det här sammanhanget, samtidigt så anser du att det är en strid värd att ta. Kvällen bjuder på vänskap och en del argumentation.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen får du höra rykten som bekymrar dig. Just nu blir du lätt upprörd, även över små saker som förändras på ett negativt sätt. Det har varit ganska mycket i ditt liv den senaste tiden så du känner att du har svårt att hantera en motgång till.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att vara med en vän som du börjar tröttna på. Du vill ha variation i ditt liv och just nu känner du att blir snuvad lite på konfekten. Du inser att den planen du hade i början på sommaren har gett ett bakslag som du inte räknat med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är fri att göra vad du vill idag. På jobbet är det så lugnt att ingen lägger sig i dina planer och är du ledig har du verkligen möjlighet att rå över din dag. Just nu så dras du till en person som du vet inte är bra för dig, men som har en härlig utstrålning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen uppfyller alla dina förväntningar. Du känner dig ovanligt pigg och du vill umgås med en vän som du inte sett på ett tag. Tillsammans planerar ni att göra något annorlunda och det blir en verkligt rolig dag och en ännu roligare kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är den bästa på det du gör just nu och det vet du om. Genom att behålla din kreativitet genom vardagen lyckas du lösa problem och komma på idéer som är både unika och geniala. Du får en sådan snilleblixt idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inga måsten idag bara en lagom med arbete och massor av skratt. Är du ledig så ägnar du dig gärna åt sport eller andra fysiska utmaningar. Om du jobbar så gör du arbetet till en fest med trevliga avbrott och massor av skvaller. Kvällen handlar om att vara modig.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons