Torsdag 2/11

02 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte den som tackar nej till en inbjudan även om du vet att det inte är bra för dig att umgås med de här personerna. De lockar dig att göra saker som du egentligen inte vill göra, men eftersom du inte tål att bli utmanad så hakar du på ändå.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag och det är bra. Du har en del att fundera på så det passar dig bra att bara ta det lugnt och njuta av livet samtidigt som du funderar över livet, vänskap och kärlek. Du inser att du börjar nå en bräcklig vapenvila med en person som du måste jobba med men som du ogillar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på variation och utmaningar. Det blir en intressant torsdag, särskilt om du vill testa nya idéer och ändra på det gamla. Kvällen handlar om att våga ta initiativ i ett sammanhang där du känner dig en smula osäker.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ganska irriterad på en person som inte hör av sig tillbaka när du kontaktar hen. Du vet att den här vännen kan vara lite nyckfull och ibland dra sig undan det sociala livet i veckor, men du anser att ni står varandra så nära att hen faktiskt kan ta sig tid att svara på et sms.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig modigare än vanligt och mer utmanande än vanligt. Det finns något nästan provocerande över ditt tecken just nu. Du har svårt att acceptera regler och normer, du vill gärna sticka ut lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara modig och om att våga ta initiativ. Du har en förmåga att vara lite väl provocerande när saker du brinner för står på spel och så är fallet idag. Någon ifrågasätter ett område som du värderar väldigt högt och då blir du rasande.

Vågen 23/9-22/10

Att vara bestämd är inte samma sak som att vara envis. Du lär dig skillnaden idag när du ska fatta ett beslut i ett sammanhang som egentligen ligger utanför de områden du brukar arbeta med. Vanligtvis tycker du att det är obehagligt att fatta snabba beslut, men idag har du inget val.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att planera något som en fest eller likanande. Du ser verkligen fram emot den här helgen och du blir både irriterad och lite besviken på din väns bristande engagemang. Du kommer på dig själv med att önska att du kunde byta ut din vän till någon mer entusiastisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara lite extra mån om en vän eller släkting som inte mår så bra just nu. Du är en genuint snäll person, men det är inte alltid du har så lätt att sätta dig in i andra personer känslor så nu måste du anstränga dig lite extra.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska långtråkig, men matnyttig. Du gör saker som du vet att du måste bli klar med, men som du gärna skjuter upp i vanliga fall för att du tycker de är så långtråkiga. Kvällen handlar om att umgås med vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar flera bra initiativ idag och det hjälper dig att strukturera en idé som du har från planering till verklighet. Dina kollegor är imponerade av hur du kan omvandla en abstrakt tanke till något konkret. Kvällen bjuder på träning eller sport.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir kanske inte så som du planerat den blir bättre. Du har kontakt med en person som du tycker om, men som kan vara lite knepig att ha att göra med. Du upptäcker en ny, rolig och intressant sida hos hen och det gör att du vill veta mer om den här personen.

Annons