Fredag 3/11

03 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte riktigt så lyckad som du hoppats på. Du slår dig ihop med ett gäng som du inte är så bekant med och det visar sig vara människor som du inte riktigt fungerar med. Det blir en tidig kväll för din del.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen satsar du på att mysa med vänner eller familjen. Det blir en bra dag där fokus ligger på att ha kul och på att variera sig. Kvällen kan bjuda på allt från en fest till hemmamys med en bra film.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen försöker du kontakta en vän som du inte hört av på länge. Du förstår inte varför hen är så svår att få tag på. Hen har personliga problem som hen inte vill blanda in dig i. Kvällen bjuder på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar inte en familjemedlem på allvar när hen hotar med att ställa in något om du fortsätter att krångla. Du vet att den här personen oftast skäller mer än hen bits. I det här fallet ska du inte vara allt för säker. Du har passerat gränsen för din väns tålamod för länge sedan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att bli för självsäker passar inte dig. Det är bättre att du tar det lite lugnare och försöker att inte visa allt för många känslor. Just nu är du iakttagen på arbetet och dina chefer testar hur bra tålamod du har och hur stresstålig du är.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och varierande. Du har många järn i elden just nu och det passar dig bra. Under kvällen får du höra skvaller av en vän om en kollega. Hen och din kollega tycks stöta samman lite här och var i sociala sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt så bekväm av dig och det gör att du inte orkar bråka med en kollega som hakar upp sig på onödiga detaljer. Det är enklare att låta din kollega tro att hen får som hen vill, men att du gör som du själv tycker när hen inte är där.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intressant och varierande. Du har många järn i elden och du lever verkligen upp den här årstiden. När alla andra blir trötta och griniga så får du extra energi från ditt horoskop. Just nu dras många till dig och du känner dig populär.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska långtråkig mellan varven, men det är bra för dig att ha den här typen av paus i vardagen. I vanliga fall är du en väldigt upptagen person som har svårt att hitta luckor för egen tid och familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en riktigt mysig dag där fokus ligger på att ha trevligt. Du umgås med en vän och tillsammans så utforskar ni nya terränger. Det kan hända att du möter en person från det förflutna idag och det väcker en hel del minnen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska intensiv och timmarna flyger iväg. Jobbar du så kantas dagen av möten och av snabba beslut och du är ledig så ägnar du gärna dagen åt lite mer action betonade aktiviteter. På kvällen tar du det lugnt tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt bestämd i dina åsikter just nu. I varje fall utåt sett. Det är inte säkert att du avslöjar vad du egentligen tänker och tycker eftersom du ryggar lite för dina känslor. Just nu så vill du ha lugn och ro i ditt liv, men kärleken gör saker komplicerade.

Annons