Lördag 4/11

04 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om fest och om vänner. Du är förälskad och hela du strålar. Oavsett om det är ett fast förhållande eller början av en relation så finns det glöd och gnistor kring dig. Under kvällen får du höra något av din vän som gör dig förvånad.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och lite annorlunda kväll. Det mesta fokuserar på fest eller på att umgås med familj och vänner. Dagen handlar om utomhusaktiviteter och lagom mycket jobb. Tyvärr blir kvällen betydligt senare än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar på dig lite väl mycket just nu. Du behöver inte ha hela bekantskapskretsens ansvar på din axlar. Det räcker med att du faktiskt gör det du måste göra och låter de andra sköta sitt. På kvällen träffar du en vän som du saknat eftersom hen verkar på en annan ort.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte den som vill ställa till besvär utan du försöker att ta en sak i taget. Genom att hålla en låg profil får du höra en hel del skvaller som du inte skulle fått tillgång till annars. Kvällen bjuder på många roliga upplevelser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intressant och lärorik. Du möter människor från varierande bakgrunder och du lär dig nya saker om nya kulturer. Kvällen bjuder på en del annorlunda men intressanta upplevelser. Försök att vara så öppen som möjligt,

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg för du tycker du blir överkörd idag. Det är inte ofta du känner dig helt bortmanövrerad, men idag gör du det. Du bör vara ärlig mot din vän och säga precis vad du tycker och tänker. Kvällen blir rolig och avslappnande

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på många skratt och en hel del fysiska prövningar. Du verkar ge dig ut i naturen eller så ägnar du dig åt en sport. Det finns en risk för impulsköp idag så tänk dig för när du känner dig frestad att spontanhandla.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är verkligen dagens och kvällen stjärna. Alla vill vara nära dig och alla vill att du ska tycka bäst om dem. Njut av den här uppmärksamheten innan influensen försvinner. Om du längtar efter kärlek finns det goda chanser att träffa någon speciell ikväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som säger nej till ett bra erbjudande. Tvärtom så tycker du att det är frestande med alla utmaningar som din vän presenterar. Du är sugen på att pröva något nytt som ligger utanför det du brukar göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen blir bättre än du tänkt dig. Gamla minnen kommer till liv igen, sanningar kryper fram och det blir en hel del skvaller. Just den här dagen får du mycket uppmärksamhet och du känner att du nästan inte räcker till för alla som vill ha din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och harmonisk. Du känner dig redo att möta hösten och det visar du genom att bona hemma. Det kan vara allt från storstädning till möbelköp. Kvällen blir trevlig och lugn. Du slappnar verkligen av.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland känner du att du inte vill vara med utan att du hellre håller dig lite för dig själv. Idag är en sådan dag då du inte är så social. Du föredrar att vara hemma istället för att umgås med vänner. I övrigt en skön och vilsam lördag.

Annons