Söndag 5/11

05 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir ganska intensiv. Du vaknar tidigt och har mycket att göra hela den här dagen. Under eftermiddagen får du nyheter om en vän som gör dig glad. På kvällen försöker du hitta ett sätt att nå fram till en vän som dragit sig undan.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen betyder vila för dig oavsett om du är själv, med familjen eller med vänner. Du orkar inte göra särskilt mycket den här dagen. Det mesta kretsar kring att ta det lugnt och bara njuta av stunden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rastlöshet i ditt tecken som inte brukar finnas där. Den här årstiden längtar du bort och kombinerar du det med influenser från Pluto så blir det mer än bara än längtan, det blir ett behov. Den här dagen verkar kretsa kring att planera eller inleda en resa.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så surmulen den här dagen. Dina planer som du gjort för dagens aktivitet går sår där och det gör att du känner dig misslyckad. På eftermiddagen dyker en vän upp och då blir plötsligt dagen bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg just nu. Det finns en person som ständigt sätter käppar i hjulet för dina planer och du kan inte göra något åt det. Det kan handla om en kollega, en äldre släkting eller en ytlig bekant. Oavsett om den här personen gör det ommedvetet eller medvetet så orsakar hens beteende oreda i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att njuta av livet utan att egentligen behöva göra så mycket. Just nu är du något av en hemmaråtta och du föredrar att mysa med levande ljus tillsammans med familjen eller en vän framför att springa på stan eller ägna dig åt fysiska aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv söndag där du har många planer som startar redan tidigt på dagen. Här gäller det att hänga med i svängarna. Under eftermiddagen får du nyheter som gör dig glad. Det är ett besked som du hoppats och väntat på en längre tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen inleds segt. Du har svårt att komma igång och det gör dig lite grinig. Ditt humör tenderar att gå ut över fel person och det finns en risk för konflikt den här söndagen. Kvällen blir mer harmonisk. Du håller du dig för dig själv även om du har kontakt med en vän för att få råd och stöd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar på dig mer ansvar än du behöver idag. Du skulle må bra av att vara helt ledig från alla plikter och åtaganden för en gångs skull, men det bli inte riktigt så som du planerat. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att kämpa och om att visa vad du går föroavsett hur trött du är. Det ligger i din personlighet att aldrig ge upp och det märks tydligare än någonsin den här söndagen. En vän finns vid din sida som stöd och som får dig att skratta när det känns lite jobbigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som tål dåliga ursäkter. Du blir arg när en vän försöker backa ur sitt åtagande och det slutar med att du får som du vill. Ibland kan du vara både manipulativ och väldigt driven när det kommer till något som intresserar dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om den inte blir riktigt så som du tänkt dig den. Du har mycket att ta tag i den här söndagen och det gäller att då alla pusselbitar på plats i för kommande vecka som du vet kommer att bli utmanande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons