Måndag 6/11

06 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen tar du det lugnt och iakttar det som händer omkring dig. Du anar att det är förändringar på gång och du vill gärna veta vad det är som pågår. Under eftermiddagen råkar en chef fälla en kommentar som blir en värdefull ledtråd.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig med rolig. Du får göra saker som du inte gör med i vanliga fall och det uppskattar du. Under kvällen får du höra lite roligt skvaller av en kollega eller yngre släkting. Kvällen kan även handla om att planera en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska förvånad över hur saker kan ske så fort. Den kollega som du trodde att du kunde lita på har visat sig vara illojal och hen har gått bakom ryggen på dig. Dagens läxa är att omvärdera din förmåga att läsa människor. Just nu är den inte så stark som du tror att den är.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa vem du är och att våga ta för dig i olika sammanhang som har med jobbet att göra. Du kan ibland hålla dig lite i bakgrunden för att du inte vill synas, men idag är det din tur att visa hur kompetent och driven du kan vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du förväntar dig en ursäkt av en kollega som du tycker har uppfört sig illa, men det komiska i situationen är att hen tänker likadant. På ett sätt är ni två väldigt lika varandra och på ett annat sätt varandras motsatser det är därför ni ofta blir osams.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte en person som blir arg särskilt lätt, men när det väl brister för dig så blir du förbannad på riktigt. Idag går en vän eller kollega lite för långt och då ser du rött. Du har låtit den här personen ha väldigt mycket ansvar, men hen lever inte upp till den frihet hen har fått.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn och harmonisk. Det stormar omkring dig med intriger och skvaller, men inget berör dig direkt och du ser till att hålla dig utanför alla konflikter. Kvällen handlar om fysisk aktivitet så som sport eller annan träning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett väldigt flirtigt humör just nu och det gör att många dras till dig. Oavsett om du menar allvar eller om du vara tycker det är lite skoj får du personer att känna sig utvalda och speciella. Just nu flockas människor omkring dig för att få vara din bästa vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör idag. Det verkligen skiner om dig. Det finns inget som du inte kan uppnå den här måndagen om du verkligen vill. Du har turen på din sida och du har många kollegor som mer än gärna vill sammarbeta med en så trevlig prick som du.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite sur och trött inledningsvis den här måndagen och det blir knappast bättre av att en kollega retar dig för allt möjligt. Den här personen har svårt att läsa av människors humör och kan gå lite för långt ibland. På eftermiddagen tinar du upp och ditt dåliga humör försvinner.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir kanske inte så som du tänkt dig den här måndagen. Dina rutiner rubbas av mer akuta uppgifter och du tvingas att vara väldigt flexibel. En ung släkting blir krasslig och vill ha din hjälp att handla medicin eller ta hand om hen. Du känner att du verkligen inte har tid med det.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir inte riktigt så som du hoppats. Du har sett fram emot att träffa en person som varit borta en tid, men nu när ni ses igen blir allt fel. Du säger dumma saker och hen reagerar väldigt starkt. Försök att hålla dig undan och prova igen imorgon.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons