Tisdag 7/11

07 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen diskuterar du intensivt med en chef. Du tycker att vissa beslut som hen fattar inte är särskilt logiska och det vill du ta upp. Hen reagerar negativt på din kritik som hen tar personligt. Här gäller det att ha en öppen dialog med högt till tak.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du väldigt stabil, både i din insats på jobbet och i ditt humör. Månens position gör dig harmonisk och du tar inte åt dig av varken pikar eller konflikter på jobbet. Som singel finns det goda möjligheter att du blir lite lätt förälskad den närmaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få saker som du blir lika irriterad av som en kollega som hela tiden gnäller. Just nu jobbar du med en person som antingen har krämpor här och där eller är drabbad av allmän otur. Du är trött på att höra den här svadan av negativitet.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om vänskap och om att förlåta gammalt groll. Det finns en person som ofta sårar dig, mest kanske för att du är extra känslig för allt som hen säger och gör. Du tycker lite för mycket om den här personen för att ert förhållande ska vara komplikationsfritt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen agerar du snabbt i en ganska jobbig situation. Tack vare att du är så initiativrik lyckas du parera det värsta trasslet och reda ut den oreda som finns kvar. Dina kollegor är väldigt glada för din insats.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tvekar du inte när en kollega ber dig om en tjänst. Hen har ställt upp på dig så många gånger att det bara känns bra att kunna betala tillbaka lite. Under eftermiddagen får du ett sms eller annat meddelande som piggar upp i höstmörkret.

Vågen 23/9-22/10

Du är orolig att du har gjort något fel. En släkting eller vän undviker dig och du vet inte riktigt varför. Det handlar mer om den här personens situation än om dig. Du får helt enkelt respektera hens behov av personlig sfär just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen uppstår en konflikt mellan dig och en kollega. Du vet inte riktigt vad som startar det här bråket men det blir fort väldigt personligt och fult. Tänk på att det sällan är en persons fel att två grälar. Du har också ansvar i den här härvan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen löper på harmoniskt och du får mycket gjort utan att stressa. Genom att var alert så lyckas du parera ett misstag som en kollega håller på att göra och det räddar er båda från övertid och en massa extra jobb.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite misslyckad idag och det gör dig ledsen. Till din stora förvåning så får du tröst och uppmuntran från ett högst oväntat håll. Hen vet precis vad hen ska säga för att få dig att må bättre. Kvällen handlar om att visa vad du går för.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du tag i en mängd uppgifter som du skjutit framför dig för att du inte riktigt visste hur den här veckan skulle komma att se ut. Nu märker du att du ligger i fas med övrigt arbete och då finns det ingen anledning att fortsätta att skjuta på det här jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir bättre än måndagen. Du får möjlighet att släta över lite av ditt dåliga uppförande igår och du kan till och med hjälpa din vän som har hamnat i en tuff situation. Det finns en hel del känslor mellan er, men båda förnekar dem och det är det som skapar de här spänningarna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons