Onsdag 8/11

08 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är den du är och det är du stolt över. När människor som inte känner dig är dömande så blir du riktigt arg. Idag är det en chef som dömer dig på hörsägen och frågar inte om det finns en sanning i alla rykten. Du visar vad du tycker om den här typen av fördomar.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir väldigt harmonisk. Du jobbar på i lagom takt och ditt humör är på topp. Det verkar finnas någon i ditt liv som gör dagen lite bättre och lite mer intressant. Oavsett om det är en allvarlig förälskelse eller bara en flirt så njuter du av uppmärksamheten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör för att visa dina känslor idag. Du har blivit bränd en gång när du öppnade upp dig och det är inget du tänker göra igen. Venus position är ogynnsam för tillfället och det skapar inre konflikter i dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir riktigt underbar. Du njuter verkligen av allt från jobbet till fritiden, särskilt om du tillbringar den mesta tiden med en viss person. Det är ingen tvekan om att Kräftan är förälskad, frågan är bara om du vågar visa dina känslor eller om du håller dem för dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag uppståår en pinsam situation som egentligen kunde undvikas om du bara var lite mer vaken. Vad som händer är att du plötsligt involveras i ett drama där du egentligen inte har någon plats och det hela slutar med kaos.

Jungfru 23/8-22/9

Se upp så du inte gör av med för mycket pengar på ett impulsköp. Stjärnorna varnar för att du lätt blir förälskad i saker som du egentligen inte har någon användning för. Det finns något av habegär i ditt horoskop just nu och det gör att du köper på dig alla möjliga saker.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga vara ärlig även om du vet att det kan såra en viss person. Du har gått igenom så mycket den senaste tiden att du inte tänker rätta dig i ledet bara för att någon ber dig om det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar torsdagen på stort allvar. Ett grupparbete väcker tävlingsnerven i dig och du vill visa att du är bäst. Det kan finnas fler ledarpersonligheter i din grupp och då blir det en ganska bitter stämning. Du är inte på humör för att jämka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att vara näst bäst i en tävling duger gott för dig. Du kan till och med nöje dig med en topp tio placeringar om du bara känner att du gjort ditt bästa. En av dna kollegor har svårt att förstå din inställning eftersom hen lider av extrem tävlingsskalle.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att visa upp din lite mer empatiska sida. Under din svala yta finns ett varmt hjärta men det är inte så ofta du visar dina känslor, särskilt inte för personer som du inte känner så bra. Idag gör du ett undantag och din värme gör succé.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett bra humör idag och din charm lättar upp stämningen på diverse jobbrelaterade möten. Det finns något lättsamt hos dig som gör det enkelt för nya människor att tycka om dig. Under kvällen pratar du med en kollega om ett framtidsprojekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något övertygande i ditt tecken idag. Det är en uppriktighet och en innerlighet som kan få det frusnaste hjärta att smälta. Det är inte ofta som du utlämnar dig själv så som du gör idag, men du känner att du har för mycket att förlora på att inte vara öppen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons