Fredag 10/11

10 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen tar du tag i projekt som halkat efter. Det kan röra både saker på jobbet och saker hemma. Du umgås gärna med dina vänner på kvällen. För dig är det viktigare vilka du är med än vart du är. Du har även tät kontakt med en person som för tillfället är bortrest.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt nästan hela dagen. Du njuter av att ha ett lagom tempo i allt du gör. Har möjlighet så är du utomhus en del av dagen ljusa timmar. Sol och ljus ger dig välbehövlig energi. På kvällen är du social med vänner och med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är stark och självständigt just nu. Du går dig egen väg och du tittar inte tillbaka. Det finns en frihet i ditt tecken som kommer sig av att du gått igenom en tung period och kommit ut starkare än innan. Kvällen handlar om vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du gillar att vara nära en person som får dig att må bra. Kan umgås du med din vän under större delen av fredagen. Om ni är separerade av någon anledning så ser du till att hålla kontakten med mess eller samtal. Kvällen blir fysiskt utmanande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8ll

Du är på hugget idag och det märks på din inställning till det mesta. Du vill bevisa att du har både kunskapen, viljan och drivet att gå vidare i din karriär. Du känner att du inte får riktigt den respons som du vill ha och det gör dig lite besviken.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och omväxlande. Du har uppgifter som kan vara tuffa, men du ser till att lösa dem på ett elegant sätt. Det finns något bekymmerslöst över ditt tecken, Du gör lite som det faller dig in vilket är ovanligt för Jungfrun.

Vågen 23/9-22/10

Du är den person som kollegorna vänder sig till för att få stöd och hjälp. Vågen har lätt för att få vänner, men svårt att säga nej till tjänster och förfrågningar. Just nu bör du inte ta på dig mer uppgifter. Du behöver fredagskvällen till att vila, inte jobba.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte rädd för att säga vad du känner till en person som kommit att betyda mycket för dig under den här hösten. Din frispråkighet väcker både glädje och en del förvåning hos din vän. I övrigt en ganska tam fredag där du mest längtar efter sängen och en bra film.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som backar från en utmaning och det märker din chef av idag. Det finns få personer som verkligen gillar förändringar på samma sätt som en Skytt. För dig innebär förändring något positivt och det gör att du har lättare för att anpassa dig till olika situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir både lugn och riktigt jobbig på samma gång. Ditt horoskop tala om en fysisk utmaning som ligger i överkant med vad du egentligen orkar med. När du väl klarat av den här prövningen är du utmattad, men mycket nöjd med dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att resa. Du verkar tillbringa en del timmar i en bil, på ett plan eller ett tåg. För dig är det lite av en terapi att vara på väg bort från vardagen även om det bara rör sig om ett par dagar. Kvällen handlar om familjen och om nya miljöer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nöjd med dig själv. Den här veckan har du kommit en person närmare och det beror på att du har förändrat din inställning till hen snarare än att hen har ändrat på sig. Du har insett att vänlighet och värme fungerar bättre än attityd i det här fallet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons