Lördag 11/11

11 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir intensiv. Du ägnar dig gärna åt en utomhusaktivitet eller något likande. Du gillar att ha fullt upp. På kvällen är du med en vän som få dig att känna dig omtyckt. Det blir en rolig och alldeles för sen lördagskväll.

Oxen 20/4-20/5

Det är din envishet som får dig att undersöka en ny infallsvinkel på ett gammalt problem. Du ogillar att inte hitt lösningar när du vet att du borde kunna klura ut felet. Tack vare att du aldrig ger upp kan du fixa det här dilemmat vilket får dig att känna dig stolt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en del aktiviteter och det tycker du är kul. Du ogillar när det händer för lite i ditt liv, men det är knappast problemet just nu. På kvällen är det fest eller vänner som gäller. Du behöver släppa loss för att kunna lägga vardagen och veckan bakom dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls på humör för att diskutera med en vän som aldrig ger sig. Tyvärr så lyssnar inte din vän in dina signaler och det kan sluta med att ni blir osams. På kvällen tar en äldre släkting på sig en hel del ansvar som har med pengar att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att svälja din stolthet och be om hjälp även om det vore det bästa för dig idag. Som Lejon sitter det djupt inrotat i dig att du ska vara självständig ledare och inte någon som behöver vägledning.

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin är i fokus idag. Du har handlat en del onödiga prylar den senaste tiden och nu är det dags att göra upp med din ekonomi. Det blir lite jobbigt att försöka strukturera ett sparande så sent på hösten, men du har klara mål som du vill nå till.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir befriande lugn. Det händer nästan ingenting den här dagen och det är du tacksam för. Du behöver verkligen, verkligen den härpausen. En släkting lämnar en del tvivelaktiga uppgifter som du bör kolla upp idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din charm som får alla att vilja vara din vän. Du har något som människor att trivas i din närhet. Idag bevisar du än en gång att du kan vara varm, rolig och engagerad. Du ger en vän massor av uppmärksamhet och hen blir väldigt smickrad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du kämpar för att nå vissa mål och då gäller det att inte ge upp även om det är kämpigt. Under kvällen verkar du vara bortbjuden. Det kan vara en fest, ett släktkalas eller en middag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att göra sitt bästa. Du känner dig otillräcklig den här dagen och därför blir du förvånad när du får beröm för din insats. Tydligen har du gjort något som är riktigt bra. Du knyter också nya kontakter den här lördagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du det lugnt och vilar upp dig ordentligt. Det har varit en lång höst med många resor och en hel del engagemang i olika fritidsprojekt. Det här är första gången på länge som du inte förväntas göra någonting.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och varierande, även om du inte riktigt får som du vill i ett sammanhang som rör en vän. Hen begår dumhet efter dumhet och du lyckas inte styra upp det även om du försöker. Kvällen bjuder på en överraskning. Du får en hälsning från en speciell person.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons