Söndag 12/11

12 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen ägnar du dig åt en av de saker som du tycker mest om. Det blir en intensiv dag där du gång på gång blir påmind om att du älskar det här och att du faktiskt är ganska bra på det. Kvällen handlar om familjen och om vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska fantasifull idag när du hittar på olika alternativ som går hem hos vännerna och familjen. Det finns en äventyrslystnad och en glädje i ditt horoskop som är ganska unik. På eftermiddagen så verkar du vara på väg någonstans. Kvällen handlar om hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir rolig och annorlunda. Du tar tag i projekt som du inte haft tid med tidigare och du blir stolt över resultatet. Det finns massor av rastlöshet i ditt horoskop, det är därför du ser till att hålla dig upptagen hela tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du väldigt mycket för att anklaga andra för de misstag du gör och det är inte särskilt schysst. Du vet om det här, samtidigt är den lättaste utvägen att anklaga andra eller ödet än att ta tag och reda ut dina problem själv. Idag får du möjligheten att visa att du kan vara stark och driven när du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen får lejonet välbehövlig vila. Det är inte så ofta nu för tiden du får chansen att vara hel ensam. Det finns många personer i din närhet och alla vill ha din uppmärksamhet. Kvällen blir varierande och lite nostalgisk.

Jungfru 23/8-22/9

Att säga nej är inte ett alternativ idag, det är bättre att bejaka än att neka. Du kan vara lite rädd för förändringar, det ligger i din natur, men just idag vet du att det här är det bästa som kan ske. Under eftermiddagen hjälper en vän dig genom att lyssna och ge råd.

Vågen 23/9-22/10

Pengar är ett problem när man gillar att göra av med dem och det gör du just nu. Du unnar dig både det ena och det andra trots att det kostar en hel del. Nu måste du göra upp en fungerande sparplan om du ska kunna göra den där resan du vill göra till våren.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om val och om att inte vara nöjd. Du känner dig lite snuvad på konfekten utan att veta riktigt varför. Det är som om du anar att du gått miste om något riktigt bra, men du vet inte vart eller hur du har gjort fel. Skorpionen har en stark intuition.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande söndag där du gärna är utomhus. Du gillar fysiska utmaningar och dåligt väder är inget problem för dig. Du ältar fortfarande något gammalt problem som du inte löst. Att träna hårt rensar skallen på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen börjar tidigt och krävande. Du har massor av energi samtidigt som du är ganska slut rent fysiskt. Det blir en utmanande inledning på söndagen men du gillar det. Under dagen får du många nya vänner och du knyter viktiga band.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett riktigt gott humör idag. Helgen har gett utdelning på ett sätt som du inte trodde var möjligt och det gör dig glad. Under dagen tar du tag i att köpa något du behöver, men som du inte riktigt har haft tid att leta efter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fokuserar på arbetet fast du är ledig. Du vet att om du ger dig själv hemläxa så har du en fördel som du behöver under kommande vecka. Kvällen handlar om ett moraliskt dilemma. Du vet inte om du ska vara uppriktig mot en vän eller dölja dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons