Måndag 13/11

13 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rolig och intensiv. Du umgås med människor som du inte träffar så ofta på helgen och det piggar upp vardagen. Det finns särskilt en person som du brukar längta lite extra efter även om du aldrig skulle erkänna det.

Oxen 20/4-20/5

Inledningsvis blir det en stressig måndag med många höga krav. Som tur är har du full koll och inget kan störa ditt fokus. En chef berömmer dig för din insats i dag och det värmer. Du känner dig sedd och hörd. Kvällen handlar om att vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen räcker inte riktigt till för alla dina planer och det finns en risk att du måste jobba över. Du har ofta stora visioner, men det är inte alltid säkert du har satt en tidsplan på dem och då kan det bli fel. Under kvällen passar du på att umgås med en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du har glidit ifrån en person som du tidigare stod mycket närmare förut. Det är tråkigt, men kanske inte så förvånande. Du vet att den här gången är det du som har dragit dig undan och inte tvärtom. Du är lite rädd för att bli sårad och därför skyddar du dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag gör du ett dåligt val när det gäller pengar. Det som från början verkar vara en solid plan, visar sig ha en massa fel och läckor redan från början. Här gäller det att inse ditt misstag och gå vidare istället för att försöka täta alla fel. Gör om och gör rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg och besviken på dig själv för att du inte lyckats så bra i en tävling, test eller prov av något slag. Du trodde att du hade nått ett bättre resultat än det du får idag. Här gäller det att försöka att inte gräva ned sig. Alla har dåliga dagar, det viktiga är att din kompetens finns där.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett riktigt gott humör trots att det är måndag. Du känner dig utvilad efter helgen och redo att ta dig an både stora och små utmaningar. Kvällen blir annorlunda och lite krävande på ett bra sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du mycket med en vän som stöttar dig när du känner dig lite nere. Du är besviken på dig själv och på att du inte riktigt lyckas med dina planer. Din väns humor lyfter hela den här dagen och få dig att se alla misstag från den ljusa sidan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är medveten om du har en mängd arbete framför dig idag, men det gör inte att du stressar mer. Du blir om möjligt lite sävlig och trög när du känner att du måste öka tempot. Det ligger i din natur att vilja gå mot strömmen, även om det inte gynnar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du trött men nöjd. Det har varit en tuff men rolig helg och nu börjar en riktigt jobbig vecka. Här gäller det bara att göra sitt bästa. Det finns ingen anledning att kritisera dig själv om det går dåligt någon dag. Alla har motgångar. Det som förvånar dig är det stöd och den hjälp du får när du har det tufft.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som backar när du stöter på kritik idag. Snarare tvärtom som utmanar det dig att göra bättre ifrån dig. Ditt enda fel är att du kan bli lite grinig när du får feedback och att din tjurighet märks ganska tydlig. Du är ingen bra skådespelare.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen inleds med en massa ansvar och uppgifter. Du ser en vän eller kollega kämpa lite extra och du beundrar du. När hen kör fast så ger du hen en hjälpande hand, fast du egentligen inte har tid med det. Du tycker mer om hen än du vill erkänna och du vill att hen ska tycka om dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons