Tisdag 14/11

14 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir kanske inte så som du tänkt dig den. Du har enorma krav på dig just nu och det är lätt att göra ett misstag om du är ouppmärksam. En äldre släkting hjälper dig att reda ut den härvan du har hamnat i.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt harmonisk, i alla fall om du försöker fokusera dig på det du ska göra och ignorerar det andra gör. Det finns en vilja att förändra och förbättra i ditt horoskop just nu. Du känner att du vill utmanas och det är bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om långsiktiga beslut och det skrämmer dig. Tvillingen vill helst inte planera längre än ett par veckor fram i tiden för då känner du dig låst. Du älskar frihet och du vill ständigt testa alla gränser som du omger dig med.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa respekt för personer som har det svårt. Även om det kan vara frestande så ska du inte driva med dem. Försök att hjälpa till, du har ett varmt och empatiskt hjärta som du ibland döljer under en ganska spydig fasad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte den som säger nej när en chef ger dig en ordentlig utamning att sätta tänderna i. På sätt och vis är det precis det här du gått och väntat på. Du vill känna dig betydelsefull och det får du göra idag.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen backar du från ett förslag som en av dina chefer ger dig. Du har lärt dig din läxa och tänker läsa på innan du accepterar något som verkar för bra för att vara sant. Det brukar alltid finnas fallgropar och du vill veta vilka de är.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du ganska trött och det märks eftersom du hela tiden gör små, löjliga misstag som du inte borde göra. Du sover för dåligt och du tar inte hand om dig själv just nu. Det är viktigt med sömn, särskilt för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag flirtar du väldigt mycket med en person som du vet är svag för dig, men som du egentligen inte är så intresserad av. Det handlar om att du vill göra en tredje part svartsjuk. Se upp så du inte målar in dig i ett hörn. Du kan få problem som du inte räknat med när du manipulerar människor så här.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt ärlig och det är bra. Det är just din ärlighet som hjälper dig idag när du inte kommer längre med en uppgift. Genom att du inte försöker täcka över dina misstag så går det lätt att reda ut problemen och sedan har du goda möjligheter att prestera bättre än du tänkt dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att du känner dig krasslig och är inte riktigt säker på om du orkar ta tag i en uppgift som du vet är viktig att få klar idag. Din envishet hjälper dig att nå de resultat du vill ha, men tänk på att vila på kvällen. Din kopp behöver vila och sömn och massor av mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte helt säker på om du väljer rätt idag. Du har en plan, men den är inte så genomarbetat som du skulle önska att den var. Det har funnits så mycket annat att ta tag i att du inte riktigt har fokuserat på det här problemet lika mycket som du borde.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt förtjust i att få rätt just nu. En influens från Mars gör dig mer tävlingslysten än vanligt och du jobbar på hårt för att nå dina resultat. Under eftermiddagen umgås du med en person som har växt mycket i dina ögon den senaste tiden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons