Fredag 17/11

17 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om val och du gör en del som inte är de bästa för dig just nu. Du vet att du inte agerar så genomtänkt, samtidigt så tycker du det är kul och spännande att ta risker att fatta dumma beslut.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är rolig och väldigt spännande. Det handlar om en konflikt som blir värre och värre men som egentligen inte har med dig att göra. Du agerar publik i det här fallet och det tycker du är skönt. Du har väntat länge på att den här bomben ska explodera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som är bra på att dölja dina känslor även om du vet att det bästa vore om du höll dig neutral idag. Det finns för mycket eld och liv i dig just nu för att du ska kunna spela cool. Om du är nyförälskad och beter du dig verkligen som en kärlekskrank skolflicka och du kan inte hindra dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen inleds lugnt och behagligt. Du tänker mycket på din framtid, ditt liv och på kärleken. Just att du är borta så mycket i tankarna märks ganska tydligt och en kollega blir irriterad över ditt bristande engagemang i nuet. Själv anser du att hen överdriver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara ödmjuk och om att inte höja sig själv till skyarna. Du tycker att du är duktig, och det är bra. Tyvärr så kan eget beröm sticka människor i ögonen så försök att vara lite diskret med din stolthet.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gör du av med pengar på nödvändiga, men tråkiga utlägg. Det känns ändå ganska skönt när allt är betalt och klart. För att pigga upp dig själv kan du belöna dina insatser med en god middag eller gofika med en vän.

Vågen 23/9-22/10

Du är förvånad över hur starkt ogillande en kollega känner för sin chef. Visst tycker du att den här chefen kan vara lite avig och stel, men du tycker inte att det är så farligt. Under dagen får du goda nyheter som rör arbetet.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gör du ditt bästa för att charma en kollega och få hen att hjälpa dig med något du tycker är jätte tråkigt. Du använder dig både av din humor, av din utstrålning och det faktum av att hen är svag för dig. Kvällen blir rolig, men lite sen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen börjar inte så bra. Det finns en risk att du blir sen till jobbet, antingen på grund av trafik eller på grund av att du är slö på morgonen. Sedan följer en rad mindre incidenter som gör att du blir lite irriterad. Efter lunch vänder allt och dagen avslutas riktigt bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen blir intensiv på flera sätt. Du har mycket att göra på jobbet och du vill visa att du är en kraft att räkna med. På kvällen verkar du ge dig i väg lite längre bort och det gör att du spenderar en större del av fredagen antingen i en bil, på ett tåg eller kanske till och med på ett plan.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska stor förändring den här fredagen och det gäller att du är vaken för delar av den påverkar dig direkt. Du får nya personer som du ska samarbeta med. Kvällen blir lite enformig, men det är du beredd på. Det är du som valt kvällens aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen handlar om att vara fokuserad. Du har inte jobbat så hårt som du borde med ett uppdrag och nu är du besviken på dig själv. Idag får du ytterligare en chans att bevisa att du kan reparera ditt slarv. Kvällen blir familjär och trevlig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons