Lördagen 18/11

18 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om beslut, både de som är bra och de som är mindre genomtänkta. Du engagerar dig i en väns problem och hen uppskattar din omtanke, I övrigt verkar den här dagen röra sig om sport och fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen börjar lite för tidigt för din smak, men du är ganska alert. Efter lunch väntar ett ganska tajt schema men du har en fungerande plan. På kvällen är du lagom social. Du verkar umgås med vänner eller vara bjuden på en fest. Kvällen blir dock inte allt för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på ett strålande humör. Du får träffa vänner som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende. På sätt och vis är du dagens mittpunkt, något du trivs med. Alla vill vara med dig och prata med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på en vän att hen inte ställer upp på dig idag. Det kan vara att du behöver hjälp med något, eller så behöver du sällskap på en fest, middag eller liknande. Din vän känner sig dålig, men i din värld är det bara en bortförklaring.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte alls på humör för att få uppläxning av en släkting idag. Hen har en förmåga att lägga sig i ditt liv, fast du har sagt ifrån ett antal gånger. Du får ha lite överseende. Hen är äldre och tycker att du kan behöva vägledning ibland oavsett din ålder.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om familjen och om utomhusaktiviteter. Det blir en bra dag där du känner dig omgiven av värme och kärlek. All spänning från veckan rinner av dig och du kan äntligen slappna av ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation, i alla fall för tidigt födda Vågar. Det blir en aktiv lördag där du är utomhus en del. Du tar igen bristen på frisk luft från veckan den här dagen. Passa även på att lapa lite ljusenergi. Du behöver ladda inför kommande period.

Skorpionen 23/10-21-11

Känslor är ett komplicerat ämne, särskilt för Skorpionen. Det finns så mycket inom dig som du inte får ut just nu. Du känner glädje, sorg, ilska och besvikelse på samma gång. Frågan är om du har en tillräckligt pålitlig vän att ventilera dina tankar med?

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att shoppa och göra av med pengar. Det finns saker du behöver ha, men det finns också en risk att det blir en massa annat än bara det du behöver när du shoppar den här lördagen. Du har svårt att neka dig själv någonting.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir väldigt känslosam på ett bra sätt. Du lyckas äntligen med något som du har försökt många gånger men som inte riktigt har klaffat. Det blir en seger värd att fira och ett framsteg i dina ambitioner. Var stolt över dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen ser du något som gör dig både rörd, stolt och glad. Det är en släkting som visar sig ha både skinn på näsan, huvudet på skaft och framförallt en kampvilja som är enorm. Hen lyssnar på dina råd, men följer sina instinkter till slut vilket visa sig vara helt rätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det aktivitet som gäller. Du är upp lite för tidigt för din smak, men du vet att med dagens planering så måste du vara ute i god tid. Under dagen möter du intressanta människor. Det finns en person som tycker du är attraktiv och som flirtar ganska mycket med dig idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons