Söndag 19/11

19 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

För dig blir det en del att fundera över den här söndagen. Du har många beslut att fatta och ett av de besluten är hur mycket tid du tänker lägga ned på en hobby som du har. Du har insett att du står vid ett vägskäl där du måste prioritera vad som är viktigast i ditt liv just nu.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om familjen och om att få människor att må bra. Du är väldigt sympatisk och medkännande just nu så du har lätt att sätta dig in i dina nära och käras problem. På kvällen får du goda nyheter av en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant söndag där du får utmana dig själv på allt möjligt. Du testar dina gränser inom en fysisk aktivitet och du är till och med lite modigare än du trodde att du skulle vara. Kvällen handlar om att ta igen förlorad tid.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en del funderingar den här söndagen. Det är sällan som du tar dig tid att grubbla över ditt liv, men idag har du insett att det finns vissa saker du måste reda ut för dig själv innan du går vidare. Det verkar röra sig om starka känslor som kärlek eller hat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en riktig lat historia. Det finns risk att vissa Lejon inte ens stiger upp ur sängen den här dagen. Om du måste aktivera dig så sker det under protest och med en hel del motstånd. Kvällen bjuder på trevlig konversation med en nära vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del protester att göra idag. Det handlar om att någon försöker köra med dig och det är inget du tänker finna dig i. Du brukar vara medgörlig, men just nu så stöds ditt temperament av Vädurens påverkan och det gör dig mindre samarbetsvillig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga risker så därför slipper du välja idag vilket passar dig utmärkt. Vågen ogillar starkt att behöva ta parti. Om du har två vänner som bråkar så håller du antingen dig utanför eller håller med båda beroende vem du pratar med för stunden.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att vara frustrerad, Inget blir riktigt som du vill. Du försöker nå fram till en person och du lyckas bara till en viss del. Just som du känner att du kommer närmare så drar hen sig undan igen och du vet inte varför.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du en paus från vardagen och bara njuter. Kanske åker du på en utflykt, går på stan med dina vänner eller myser hemma med en bra film. Oavsett vilken typa av verklighetsflykt du ägnar dig åt så blir dagen lyckad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att fira någon som står dig nära. Det kan vara ett tårtkalas eller en god middag. Det blir en trevlig dag fylld av skratt. Kvällen blir tidig eftersom det har varit en hel del aktivitet i ditt liv den senaste tiden och nu behöver du vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir trevlig och avslappnande. Det har varit mycket den här helgen så du är nästan tröttare på söndagskvällen än du var på fredagen. Se till att inte slarva med sömnen. Du behöver en god natts sömn.

Fiskarna 19/2-20/3

Det pågår mycket inom dig just nu. Dina känslor är delade och du vet inte riktigt på vilket ben du ska stå. Å ena sidan finns det en person som helt klart är intresserad av dig och som är rätt på alla sätt, men det är inte hen som triggar dina känslor, det är en annan person som du har ett mer komplicerat förhållande till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons