Måndag 20/11

20 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rolig och varierande. Du får samarbeta med en person som du fungerar bra med och det ger dig bättre resultat än du väntat dig. Kvällen handlar om sport. Antingen tittar du på den eller så utövar du den.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen sliter du för att få ordning på alla bitar i ditt jobb. Din chef har ingen förståelse för vad det är som tar tid och hur du skulle kunna få hjälp att effektivisera dina uppgifter. På kvällen tar du tag i ett projekt i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite motståndare till att en person ska börja samarbeta med dig på jobbet. Fast du vet att hen är både duktig och effektiv så föredrar du att sköta saker på ditt sätt. Det här är en diskussion som du får lyfta med din chef.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir mysig. Du umgås mycket med dina kollegor och med en person som du är lite förälskad i. oavsett om du är singel eller har ett förhållande så blir den här förälskelsen anledningen till att du kliver ur sängen om dagarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är den som blir argast när en idé inte går igenom. Det här är en vision som du slitit med och som du fortfarande tror på. Här gäller det att marknadsför din idé bättre så kanske din chef kommer att ändra sig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant och utvecklande. Du får lära dig massor av nya saker och du får möjligheten att använda dig av dina nya kunskaper på ett lite mer handgripligt sätt. Kvällen handlar om att trösta någon som har det svårt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir ganska stressig. Du har mycket du ska hinna med, men tiden är begränsad och du måste jobba fortare än du egentligen vill. Du är rädd för att det blir slarv när tempot dras upp för mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara stark och att våga stå för sina handlingar. Du har fattat en del dåliga beslut på sista tiden, men nu ska du inte förvärra situationen genom att inte stå för det du gjort. Alla kan göra fel, det gäller bara att inse det och göra rätt nästa gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen tar du saken i dina egna händer. Du har försökt att få en chef att fatta ett beslut, men inget du säger eller gör tycks nå fram till den här personen. Nu har du tröttnat på hela situationen och bestämt dig för att ta det hela ett steg längre.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att medla fred mellan två vänner som just nu är som katt och hund. Du är lite osäker på vad det är som har gått snett, men du vet att det är något som inte stämmer. Du börjar nysta lite i den här härvan.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte allt för rädd att konfrontera en kollega som gör fel. Hen behöver få en tillsägelse, så det är bra att du visar vad skåpet ska stå. Kvällen handlar om hur du tar en förlust och hur du kan få upprättelse i en diskussion.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lyckad, särskilt om du vågar ta ut svängarna lite extra. En kollega behöver din hjälp och du hjälper gärna till. Senaste gångerna ni har samarbetat har det varit riktigt trevligt även om ni både har starka åsikter ibland.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons