Tisdag 21/11

21 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir förvirrande. Du får dubbla signaler från en person i din närhet och du vet inte hur du ska kunna tolka dem. Du är inte särskilt bra på subtila vinkar, du föredrar klartext. Just nu känner du dig osäker på mycket i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intressant. En ny konflikt på jobbet börjar ta form och du är ganska nöjd med att vara åskådare snarare än aktivt deltagande. Under eftermiddagen håller du på att missa något som är viktigt. Du är lite disträ just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen kunde börja bättre, i alla fall för sent födda Tvillingar. Olika orsaker som kan vara att du försover dig, problem med trafiken eller att du glömmer något gör att dagen kommer igång senare än planerat och det förskjuter allt. Kvällen blir harmonisk och avslappnande.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen påbörjar du en diskussion med en vän som egentligen är helt onödig och som sårar din vän. Du vet inte varför du gör så här, men det är någon skyddsmekanism som kickar in där du försöker att undvika att bli sårad genom att först gå till attack.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är den din tur att få visa vad du går för. Tyvärr är du inte i toppform och det finns en risk att det du presterar inte blir så bra som du vill att det ska bli. Du har gått på hårt hela hösten och du har inte lyssnat på din kropps varningssignaler.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en inneboende frustration i dig som du får utlopp för idag. Det handlar om att bli sedd och hörd och att få ett erkännande för ditt arbete. Idag blir du arg på riktigt när en chef väljer att ignorera en stor insats som du har gjort.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att sakta ned tempot till en behaglig nivå för dig. Ofta så är dina ambitioner så höga att du glömmer bort att du måste vila och återhämta dig mellan varven. På kvällen så överraskar en familjemedlem dig på ett positivt sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du umgås med dina vänner och du är kanske inte så ambitiös som du skulle kunna vara, men du jobbar på när du måste. Just nu upptas dina tankar av framtiden och av ett problem som du inte vet hur du ska lösa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett ganska bra humör idag och du lättar upp stämning i de flesta sällskap. Det finns få människor kan få andra att må så bra så som du kan. Under eftermiddagen får du nyheter som rör din ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir rolig och du är på ett strålande humör. Det har varit en lång höst, men nu börjar du komma ikapp både mentalt och fysiskt. Kvällen bjuder på härlig lättja. Du äter vad du vill och du gör det du tycker bäst om just nu, ingenting.

Vattumannen 20/1-18/2

Att blir förolämpad hjälper dig knappast idag. Ibland måste man se bakom de hårda orden för att få reda på vad det är som egentligen förgår. Du är inte den bästa på att läsa mellan raderna, maktspel och intriger gör dig bara irriterad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs ganska bra med din arbetsgrupp just nu. Det verkar ha skett en förändring i den nyligen och det har haft en positiv inverkan på dynamiken. Det finns andra som inte är lika nöjda som du är, men du vet att det är en tidsfråga innan de ser fördelarna med att samarbeta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons