Onsdag 22/11

22 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du nog av alla pikar som du får av en vän och säger ifrån. Det blir en del sura miner efter det, men du tycker det är skönt att få ventilera dina känslor så du tar att din vän blir arg. Kvällen handlar om att prestera fysiskt.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du fullt upp med projekt som du vill genomföra. Det blir en bra dag där det händer massor av saker hela tiden. Under eftermiddagen har du sällskap med en vän som du inte sett på länge. Det blir en härlig eftermiddag och kväll där musik verkar spela en stor roll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ska undvika en person som stirrar snett på dig idag. Det handlar om hen, inte om något som du har gjort. Den här personen har svårt att hantera sina känslor på ett sunt sätt. I övrigt en utbildande och intressant dag.

Kräftan 21/6-22/7

Att vara aktiv hjälper dig att hålla tankarna borta från kärlek, trassel och passion. Just nu känns ditt inre liv rätt så komplicerat så du provar med att jobba så hårt att du inte hinner grubbla på det. Det finns risk för att du blir väldigt svartsjuk idag, egentligen utan orsak.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Månen ger dig kreativitet och spär på din fantasi ytterligare. Just nu är du inne i en period då du mår bra när du får skapa med händerna. Det kan ta sig i uttryck i allt från målningar till bakning eller styling av hemmet.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att vara bestämd och att inte ge efter även om majoriteten går emot dig. Det här är något du tror på och det är viktigt för dig att visa vad du känner. I övrigt en trevlig och social dag.

Vågen 23/9-22/10

Du tänker ekonomiskt just nu och det är bra. Många beslut som du fattar är baserad på krassa siffror snarare än på vad du vill ha. Oavsett om din nyvunna medvetenhet tar sig i uttryck av nudelmiddagar eller att köpa begagnat så kommer du närmare dina mål med varje krona du sparar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen blir du irriterad på en nära vän för att hen är så efterhängsen. Du behöver frihet och utrymme att andas och det tycker inte du att du får just nu. Tyvärr har du svårt att prata om dina känslor, du drar dig undan istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och innovativ onsdag där fokus ligger på ett kreativt samarbete. Du får utveckla nya idéer tillsammans med en person som inte tycker att du är galen eller orationell. Det gör att du verkligen lever upp.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen tillåter du dig att ta det lugnt. Du njuter av att umgås med vänner och du är betydligt charmigare än vanligt. Venus går in i en positiv aspekt vilket bidrar till att allt som har med det sociala och med kärleken att göra gynnas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att tiga om dina tankar som rör framtiden. Din familj blir lite förvånad av dina vidlyftiga planer, men du tycker att de är fullt rimliga. Kvällen handlar om att vara modig och att ta för sig i olika sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Du vet inte varför, men det finns någon som får dig att le och må bra. Den här personen kan vara charmig, men också envis, orubblig och stridlysten vilket egentligen inte borde passa dig, men du tycker att hen är underbar ändå.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons