Torsdag 23/11

23 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen handlar det mycket om framtidsplaner och det väcker en del ångest i dig. Du är inte redo för den här typen av beslut ännu. Du drar dig undan och undviker att tänka på vart framtiden kan leda.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du väldigt fri och det passar dig. Du kan lägga upp dagen lite som du vill. Genom att titta på intressanta projekt får du en överblick på hur du vill jobba. Du diskturerar mycket idag och du kommer fram till intressanta slutsatser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att vara försiktig kommer inte att hjälpa dig den här torsdagen. Idag handlar det om mod och om tuffa beslut. Våga ta ut svängarna och lita helt och fullt på din magkänsla. Månen förstärker din intuition just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som gillar att argumentera emot och det tar sig uttryck idag. Du tjafsar mer för att det är roligt än att du egentligen står för de åsikter du har. En kollega tar den här diskussionen mer allvarligt och hen blir nästan arg på dig på riktigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte på humör för att bråka idag och därför ignorerar du en släkting eller din partner som försöker att starta ett gräl. Du har lärt dig hur du ska hantera hen så att den här stridslystna sidan dämpas. På jobbet får du mycket beröm för en insats som du gör.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte så envis. Försök att tillämpa lite flexibilitet och lyhördhet idag. Du kommer att komma närmare dina mål om du inte planerar för kortsiktigt. Lita på en kollega som mer erfarenhet än vad du har i just det här fallet.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en sak i taget just nu och det hjälper dig att dra ned på tempot. Genom att inte stressa blir du både mer effektiv och behagligare att umgås med. Kvällen bjuder på många skratt och roliga upplevelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är förvånad över hur målmedveten en vän är idag. Hen har fokus inställd på att planera framtiden och hen viker inte från sin plan. Själv hänger du på och hoppas på att din väns ambitioner ska smitta av sig lite på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med vad du berättar för din chef. Du vet att du har något bra på gång, men du vill inte säga något innan du är säker. Hemma så har du mycket att göra och på kvällen är du väldigt trött, men har svårt att somna.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du ambitiös och målmedveten. Du får verktygen att planera delar av din framtid och det är inte en chans du tänker missa. Det blir en rolig, jobbig, intressant och utbildande dag. På kvällen unnar du dig att smågnabbas med en vän som du tycker mycket om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte alls så noggrann som du skulle kunna vara idag. Du slarvar med detaljer och det irriterar en kollega. Det handlar om att du är trött och inte orkar tänka. Undvik stora beslut och viktiga uppdrag. Håll dig till små projekt som inte kräver så mycket fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du flera saker på din agenda. Dels så är du väldigt intresserad av en kurs eller utbildning, men du är också nyfiken på hur en kollega tänker om framtiden. Det blir en ganska rolig och utvecklande dag där du skrattar mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons