Fredag 24/11

24 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du tag i en problematik som stört dig en tid. Det handlar om slitningar i en grupp. Det kan vara på jobbet eller privat, i vilket fall som helst så påverkar de här konflikterna dig negativt och du vill få ett slut på dem.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du på ett väldigt gott humör. Du har en hel del att göra men det mesta löper på enligt planerna och du känner dig nöjd med din insats. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv och om att mysa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är irriterad på en kollega för att hen har gett dig dålig kritik. Du vet att det du inte levde upp till din vanliga standard men ändå hade du förväntat dig att hen skulle ta ditt parti snarare än att kritisera dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett dåligt humör idag och det beror på att du inte känner dig helt frisk. Antingen är du hemma och är rejält sjuk eller så går du omkring med en begynnande förkylning och det påverkar ditt humör negativt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lekfull dag som handlar till stor del om kretivitet och fantasi,. Det mesta löper på enligt planerna, men det finns vissa kollegor som drar ned stämningen med sitt dåliga humör. Här gäller det att försöka muntra upp dem med hjälp av din humor.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att slappna av och gå upp i stunden. Just nu tänker du en hel del på framtiden och lite för lite på här och nu. På kvällen så är det fredagsmys med familjen som gäller. Du är trött efter en lång vecka och du orkar inte ens med tanken på fest.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir rolig och överraskande intensiv. Du har många järn i elden och det kan bli besvärligt att hinna med att slutföra alla projekt innan helgen. Här gäller det att hitta en sund prioritering. Försök att fokusera på det som måste bli klart.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att ha tålamod med kollega som inte är lika snabb som du är. Du börjar tröttna på hens seghet och du försöker söka dig till andra samarbetspartners, men det går inte riktigt enligt planerna. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte alls på humör för att stångas med en chef, men hen tycker att det är bra att ni ventilerar era känslor och pratar öppet om konflikter. Du vill ha fredasstämning så du undviker din chef så gott det går. På kvällen är det vänner och fest som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska nöjd med dig själv. Du har presterat bra på jobbet den senaste tiden och nu känner du att förtjänar att få slappa lite. Du umgås gärna med vänner eller kollegor idag. Det finns något väldigt socialt och utåtriktat i ditt tecken just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett ganska bra humör den här fredagen. Även om det har varit en intressant vecka så ser du verkligen fram emot helgen och emot att få vila upp dig. Under dagen får du höra ett rykte och en tjänst som skulle kunna vara intressant.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig på ett livfullt sätt. Det börjar som vanligt men slutar annorlunda. Just nu dras många till dig på grund av din charm och ditt vänliga sätt. Du blir smickrad men samtidigt lite blyg. Du är inte van att vara så mycket i fokus.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons