Lördagen 25/11

25 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen planerar du inför framtiden. Det kan handla om att söka nya tjänster, titta över din ekonomi eller titta på ett nytt boende. Oavsett om det är allvarliga planer eller bara lite lättare funderingar så känner du dig redo att testa nya saker

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir riktigt mysig. Du ägnar dig åt saker som du tycker om att göra och du stressar verkligen inte. Under den här dagen får du lite skvaller av en släkting och det ger dig perspektiv på en händelse i förra veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en dag som handlar om utomhusaktiviteter. Du leker gärna i snön och myser med varm choklad vid en öppen eld. För dig är vintern underbar, särskilt när snön kommer. Då blossar din barnsliga sida upp oavsett din riktiga ålder.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen ägnar du åt att dagdrömma. Det finns en person som får dig att längta. Hen kan vara din partner, men det kan också vara en hemlig förälskelse. Just nu påverkas du starkt av Venus och det gör alla dina känslor mer intensiva.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som har ett hett temperament och det får dina vänner smaka på idag. Du känner bortglömd och nonchalerad, en känsla som du inte alls gillar. Din omgivning får testa på precis hur arg du kan bli när du inte blir sedd och hörd.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns någon lite avvaktande över ditt tecken idag. Det är som om du går omkring och väntar på att något ska ske innan du fattar vissa beslut. Det blir en ganska lugn dag med betoning på hemmet och på en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du helst av allt med familjen. Du njuter av att mysa, prata och bara vara med dem du älskar mest. Om du måste aktivera dig den här dagen så försöker du hålla den typen av insatser kort. Kvällen bjuder på skvaller och på en massa god mat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte redo att möta en person som du tycker lite för mycket om. Du är rädd att göra bort dig och att säga fel saker. Du är inte van att vara i underläge så det här är en helt ny situation för din del. Kvällen blir ovanligt tidig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag väljer du vara lite för dig själv. Det har kommit och gått en hel del människor i ditt liv den senaste tiden så du känner att du behöver få mer egen tid. Under eftermiddagen så pratar du med en vän eller släkting som du inte träffat på länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ett strålande humör och då strör du din charm omkring dig. Det var länge sedan du kände dig så här utvilad och redo att möta livet. En person överraskar dig genom att ta kontakt med dig. Du är lite osäker på om hen tycker om dig eller avskyr dig. Hen är svårläst.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att njuta av lugnet. Du ägnar dig gärna åt små projekt i hemmet, men inget som tar tid eller är jobbigt. Det blir en bra dag där du får möjligheten att ta igen förlorad sömn. Kvällen handlar om att umgås med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite ambivalent just nu. Det finns en person som väcker starka känslor hos dig, och en del av de känslorna är negativa. Hen lyckas irritera dig samtidigt som hen fascinerar dig och triggar dig på ett bra sätt. Nu vill du bli närmare vän med den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons