Söndag 26/11

26 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen är du ganska upptagen med att ägna dig åt en hobby. Det verkar röra sig om något fysiskt som en sport, idrott eller kanske går du på ett gym. Under dagen rensar du ut alla negativa tankar och det underlättar inför den kommande veckan.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att iaktta än att delta. Det blir en behaglig dag som går enligt planerna. Under dagen får du träffa ett antal personer som du saknar. Kvällen handlar om att vila och försöka komma ikapp med sömnen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir illa berörd när en av dina vänner pratar illa om en annan av dina vänner, men du gör inget åt det. Du håller dig medvetet utanför det här bråket även om det ger dig dåligt samvete. I övrigt en ganska ordinär men trevlig dag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du i bättre form än du gjorde tidigare i veckan. Du umgås gärna med vänner den här dagen och försöker skjuta alla tankar som har med kärleken att göra åt sidan för en dag. Kvällen bjuder på riktigt familjemys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att förbereda. Du verkar ha fest, middag eller kalas av något slag. Det blir en intensiv men trevlig dag där andra få stå i fokus för uppmärksamheten. Själv håller du dig lite i bakgrunden och pysslar om snarare än deltar i evenemanget.

Jungfru 23/8-22/9

Du är alltid den som är först på plats och sist ifrån i ett visst sammanhang. En av orsakerna är att du tycker det är intressant och spännande med den här typen av utmaningar. På kvällen tar du upp en fråga som rör ekonomin.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte på något vidare humör så det kan hända att du väljer att hålla dig lite för dig själv idag. En släkting hackar på dig och du tycker inte att du förtjänar hens kritik. Kvällen bjuder på en rolig utmaning.

Skorpionen 23/10-21-11

På söndagen gör du egentligen inte särskilt mycket. Du är lite social via telefonen, men håller dig gärna hemma för dig själv. Det handlar om att du tycker det är skönt att vara ensam ibland och att du är trött på en av dina vänner som nästan aldrig lämnar dig ifred.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om att vara utomhus och om att vara aktiv. Oavsett om du ägnar dagen åt en vintersport, långpromenad eller bara lite fönstershopping så blir det en trevlig och stämningsfull söndag. Kvällen handlar om att försöka medla i en konflikt mellan två släktingar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du full av energi och självförtroende. Det handlar om att visa upp sig och att vara bra, något du verkligen gillar i rätt sammanhang. Du stöter på en gammal vän som fortfarande verkar vara attraherad av dig och du tycker det är lite svårt att hantera situationen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen är du vuxen på ett nytt sätt. Du agerar moget även när du blir frustrerad och det ger ett ovanligt bra resultat. Du inser att du får mer gehör för dina åsikter när du är lugn än när du är upprörd. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska långsam idag. Det är segt för dig att komma igång och du mår inte så bra som du skulle kunna göra. Lyssna på din kropp och överansträng dig inte. Är du ledig kanske du ska ägna dagen åt din favoritfilm, popcorn och sängläge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons